«Φανταστικό κλίμα» αλλά...

«Φανταστικό κλίμα» αλλά...

Gazzetta team
«Φανταστικό κλίμα» αλλά...
Ναι μεν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Γιώργο Πρίντεζη και τον Ολυμπιακό γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, «φανταστικό» όπως χαρακτήρισε ο ίδιος, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό.

Ήταν γνωστό ότι υπάρχει απόσταση ανάμεσα στον Γιώργο Πρίντεζη και τον Ολυμπιακό ωστόσο η SportDay με σημερινό (23/6) της δημοσίευμα αναφέρει τα ακριβή ποσά και την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι πριν από το Final Four της Πόλης υπήρξε μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα φόργουορντ και τους αδερφούς Αγγελόπουλους, με τον Πρίντεζη να ζητάει 1.6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια και τα «αφεντικά» του Ολυμπιακού να του προσφέρουν 1.4 εκατ. Ουσιαστικά δηλαδή η διαφορά ήταν ελάχιστη.

Από τότε όμως άλλαξαν πολλά, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης όχι μόνο «χάρισε» το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αλλά ταυτόχρονα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελικούς της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό επομένως ο Έλληνας άσος να ζητάει πλέον περισσότερα και συγκεκριμένα στην συνάντηση που έγινε ζήτησε 2.1 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Αυτό όμως δεν χάλασε το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς γίνεται κατανοητό από τους Αγγελόπουλους να ανεβάσει το ποσό ο Πρίντεζης, από την στιγμή που λογικά ζητάει χρήματα που μπορεί να τα βρει στο εξωτερικό.

Γίνεται όμως κατανοητό από την άλλη, ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να ανεβάσει πολύ την προσφορά της (θα φτάσει μέχρι τα 1.6 εκατ. ευρώ), αφού υπάρχει η εφορία με το 40%, υπάρχει η άσχημη οικονομική κατάσταση της ομάδας αλλά και οι ισορροπίες που πρέπει να υπάρχουν για μελλοντικές συμφωνίες. Κανένας λοιπόν δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα αποφασίσει ο Γιώργος Πρίντεζης αλλά είναι σίγουρο ότι οι αφοί Αγγελόπουλοι δεν θα χάσουν την εκτίμηση και την αγάπη προς το πρόσωπο του Έλληνα φόργουορντ, είτε συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, είτε όχι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα