Στη λίστα των Μπουλς ο Λο

Στη λίστα των Μπουλς ο Λο

Γιάννης Ράμμας
Στη λίστα των Μπουλς ο Λο
Οι Μπουλς έχουν αρκετά προβλήματα στη θέση «1» κι η λίστα των υποψηφίων είναι μεγάλη, περιλαμβάνοντας ονόματα παικτών απ' τον Τζέισον Κιντ μέχρι τον Έισι Λο.

Η ομάδα του Σικάγο ήδη δεν υπολογίζει για το μεγαλύτερο μέρος της νέας χρονιάς τον Ντέρικ Ρόουζ (σ.σ. ρήξη πρόσθιου χιαστού) κι η αναζήτηση ενός παίκτη να προσφέρει αξιόλογες λύσεις μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο 39χρονος Τζέισον Κιντ δήλωσε στην τοπική Daily Herald πως δε θα είχε πρόβλημα να υπογράψει, αλλά στο ίδιο κείμενο αναφέρεται και το όνομα του Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται στους φθηνούς υποψηφίους μαζί με παίκτες όπως οι Χάινριχ, Φέλτον, Φίσερ, Αρίνας, Ρόμπινσον, Φλιν κι Αρόγιο.

Ο 27χρονος αγωνίστηκε τελευταία φορά στο ΝΒΑ στις 23/3/11 με τη φανέλα των Γουόριορς, έχοντας προϋπηρεσία σε Χοκς, Μπόμπκατς, Γκρίζλις, αλλά και στους Μπουλς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα