Συνάντηση για... «κούρεμα»

Συνάντηση για... «κούρεμα»

Gazzetta team
Συνάντηση για... «κούρεμα»

bet365

Το χρέος της ΚΑΕ προσπαθεί να μειώσει με κάθε τρόπο ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Βεργίνη και εκπρόσωπο του Γιώργου Μπόγρη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Δημήτρη Βεργίνη και Νίκο Σπανό (εκπρόσωπο του Γιώργου Μπόγρη), με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή» όσον αφορά τα δεδουλευμένα των δύο παικτών. Η συνάντηση με τον Έλληνα γκαρντ ήταν η δεύτερη, με τους εκπροσώπους του να αρνούνται τις προτάσεις του Άρη στην πρώτη αλλά αυτή τη φορά το κλίμα να είναι καλύτερο. Ο Αρβανίτης πρότεινε στον Βεργίνη 50% «κούρεμα» των δεδουλευμένων και αποπληρωμή του υπόλοιπου χρέους σε βάθος χρόνου. Πιθανότατα θα χρειαστούν και άλλες συναντήσεις, αφού ο Έλληνας άσος δεν έδωσε την οριστική απάντηση.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μπόγρη, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, καθώς φαίνεται ότι ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τους όρους αποπληρωμής των δεδουλευμένων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα