Το προσπαθεί ο Καλάθης, θέλουν και Λο

Gazzetta team
Το προσπαθεί ο Καλάθης, θέλουν και Λο
Δύο παίκτες που «μονομάχησαν» στους τελικούς της Α1 είναι πιθανό να έχουν στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν οι Ντάλας Μάβερικς.

Ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό είναι πλέον ο Νικ Καλάθης ο οποίος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurohoops.net, θα προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς. Οι τελευταίοι έχουν τα διακαιώματα του και ο ίδιος φαίνεται πως θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο για το βήμα παραπάνω, αρκεί φυσικά να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να τον εμπιστευτούν.


Το ίδιο δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει ότι στο στόχαστρο των περσινών πρωταθλητών είναι ο Έϊσι Λο. Ο Αμερικανός επίσης δεν έχει συμβόλαιο αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να μείνει στην Ευρώπη ή να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Το καλό για τους Μάβερικς είναι ότι και οι δύο παίκτες δεν έχουν συμβόλαιο, επομένως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με buy out.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα