Πλήρης για... τελευταία φορά

Πλήρης για... τελευταία φορά

Γιάννης Ράμμας
Πλήρης για... τελευταία φορά

bet365

Παρόντος Θανάση Γιαννακόπουλου ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει πέμπτου τελικού στο Σ.Ε.Φ., όπου με την ελπίδα να υπερασπιστεί το στέμμα του πέφτει η αυλαία του 2011-12.

Στις 20/10/11 ο Παναθηναϊκός άρχισε απέναντι στην Ουνικάχα την περιπέτειά του για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Σχεδόν εφτάμιση μήνες αργότερα ήρθε η ώρα για το πέσιμο της αυλαίας, που θα τον βρει στο Σ.Ε.Φ. για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό των playoffs της Α1. Μέχρι στιγμής η ομάδα μετράει ένα τρόπαιο (Κύπελλο Ελλάδος), έχοντας απέναντι στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να τα διπλασιάσει και να διευρύνει το σερί του στην Α1, που τρέχει απ' το 2003.

Σε τρεις επισκέψεις στο φαληρικό στάδιο ο Παναθηναϊκός μετρά ισάριθμες ήττες, αλλά ευελπιστεί η τέταρτη και κρισιμότερη όλων να του δώσει ό,τι αναζητά: το break τίτλου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα κι υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Θανάση Γιαννακόπουλου. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πέραν της ανεβασμένης ψυχολογίας απ' την εμφάνιση του 2-2 και τη διοικητική στήριξη, αναμένεται να πάρουν και οπαδική ντόπα, αφού κόσμος της ομάδος αναμένεται να βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου θα καταλύσει η αποστολή, πριν αναχωρήσει για το Σ.Ε.Φ. (19:00/ΝΕΤ).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα