Ολη η αλήθεια για Ζοτς και Παναθηναϊκό

Ολη η αλήθεια για Ζοτς και Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ολη η αλήθεια για Ζοτς και Παναθηναϊκό

bet365

Το gazzetta.gr αναλύει τα δεδομένα της παραμονής του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό αλλά και τον επιτελικό ρόλο που αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι φήμες είναι φήμες και το ρεπορτάζ, ρεπορτάζ και το gazzetta.gr παρουσιάζει όλη την αλήθεια για το θέμα της παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά, η οποία πλέον είναι σε εξαιρετικά καλό δρόμο.

Πιστεύεις ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός; Παίξτο σε απόδοση 3.10 στην sportingbet

Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, ούτε φυσικά έχουν πέσει υπογραφές, αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και να ανανεώσουν για μία ακόμη φορά την συνεργασία τους, η οποία έχει εκτοξεύσει όλα τα αυτά τα χρόνια τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης.

Για να πάρουμε το κουβάρι από την αρχή, Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα είχαν αρκετές επαφές καθώς είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, να παραμείνει στην ομάδα ο προπονητής των τίτλων και των μεγάλων επιτυχιών.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες προς τον «Ζοτς» για να του δείξει την δεδομένη απόφαση της, με αρκετά ραντεβού και με το τελευταίο μάλιστα από αυτά, να γίνεται με την παρουσία του Σέρβου κόουτς και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλυσε στον Ομπράντοβιτς το πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη ημέρα και επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα, ακόμα κι αν χάσει το φετινό πρωτάθλημα, θα παραμείνει δυνατή και τη νέα χρονιά. Μάλιστα σαν συμπέρασμα προέκυψε, ότι μπορεί να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο αγωνιστικό μέρος, αλλά θα γίνουν με γνώμωνα η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική και γιατί όχι, με υψηλότερο επίπεδο απ' ότι φέτος. Στόχοι όπως πάντα, θα είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και η πρώτη θέση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα γίνει του χρόνου στο Λονδίνο!

Επιτελικό ρόλο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Επίσης δεν πρέπει να σας παραξενεύει η ενεργή παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις επαφές, καθώς από εδώ και πέρα θα έχει επιτελικό ρόλο στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, χωρίς να αποκλείεται να αναλάβει και τα ηνία, κάτι που θα φανεί στο αμέσως προσεχές διάστημα. Ηδη η αρχή έγινε με το θέμα του Ομπράντοβιτς και θα συνεχιστεί και με άλλα θέματα της ομάδας, καθώς πλέον θα ασχολείται με όλα τα μέτωπα των «πρασίνων». Η ενασχόληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ομάδα δεν σημαίνει ότι παραμερίζεται ο Θανάσης Γιαννάκοπουλος, ο οποίος επίσης θα έχει ενεργό ρόλο στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

Για την εξέλιξη αυτή, δηλαδή για την παραμονή της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό, αντιθέτως με όσα έγραφαν οι άλλοι, το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει από τις 8 Μαϊου προσθέτοντας μάλιστα ότι στόχος τους ήταν η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πλέον για να κλείσει θετικά η υπόθεση, απομένει ένα ακόμη ραντεβού, το οποίο εάν κρίνουμε από την πρόοδο στις επαφές των δύο πλευρών, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο και θα επικυρώσει την παραμονή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Μια εξέλιξη που φυσικά βρίσκει σύμφωνους όλους τους φίλους της ομάδας καθώς ο κόουτς των επιτυχιών, έχει περίοπτη θέση στην καρδιά των οπαδών!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα