Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού

Οι διαιτητές του τέταρτου τελικού
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό της Α1 με τους διαιτητές να είναι οι Σχινάς, Αναστόπουλος και Μπήτης.

Οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τόμι Σχινάς και Δημήτρης Μπήτης θα σφυρίξουν τον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό την Τετάρτη στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.

Θα πετύχουν περισσότερους από 152,5 πόντους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στον τέταρτο μεταξύ τους τελικό; Παίξτο σε απόδοση 1.80 στην sportingbet

Υπενθυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-1 και αν νικήσουν κατακτούν το πρωτάθλημα, αλλιώς θα υπάρξει και πέμπτος τελικός την Σάββατο στο ΣΕΦ. Αν η σειρά φτάσει σε πέμπτο ματς, τότε η κλήρωση για τους διαιτητές του πέμπτου και τελευταίου αγώνα θα γίνει το Σάββατο το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ.

Τον Ολυμπιακό στην κλήρωση εκπροσώπησαν οι Γιώργος Σκινδήλιας (Αντιπρόεδρος ΚΑΕ) και Χρήστος Σταυρόπουλος (Γενικός Διευθυντής) ενώ από τον Παναθηναϊκό το "παρών" έδωσε ο μάνατζερ της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος. Η πλευρά των Πρωταθλητών Ευρώπης μάλιστα λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία κατέθεσε μια πρόταση με την οποία, όμως, δεν συμφώνησε η πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε πως επειδή το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο και το πρώτο που ουσιαστικά κρίνεται ο τίτλος στη σειρά, να προτείνουν οι ομάδες τέσσερις διαιτητές (ουσιαστικά θα συμφωνούσαν σε ποιους) και από αυτους να βγουν οι τρεις. Η πλευρά του Παναθηναϊκού αρνήθηκε να αλλάξει η διαδικασία που ίσχυε, αλλά ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να συμβεί αυτό στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Γενικά το κλίμα ήταν άριστο και δεν θύμιζε σε τίποτα... επεισοδιακές κληρώσεις προ μηνών. Κάτι που φυσικά άρεσε και στα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ και μέσα σε λίγη ώρα και αφού έγινε η κλήρωση όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα