Μέτρα & εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό

Μέτρα & εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό
Εισιτήρια για το δεύτερο τελικό (24/05, 7μ.μ. ) υπάρχουν ακόμη σύμφωνα με ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, που με νέα ανακοίνωση τονίζει πως θα γίνει προσπάθεια να μην υπάρξουν έκτροπα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάντηση στη ΓΑΔΑ με θέμα το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό: «Πραγματοποιήθηκε χθες, αργά το απόγευμα, στη ΓΑΔΑ, σύσκεψη με την παρουσία στρατηγών της ΕΛΑΣ και των διοικούντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με θέμα την αυριανή αναμέτρηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Έγιναν συστάσεις από την ΕΛΑΣ για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να μην υπάρξουν έκτροπα».

Όσο για τα εισιτήρια η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (24/5, 7μ.μ.) τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό της σειράς των play offs. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται αύριο από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τις 9π.μ. ως τις 4μ.μ., ενώ από τις 3μ.μ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) θα διατίθενται αύριο ως τις 2μ.μ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα