Στον «αέρα» παραμένει ο 3ος τελικός!

Στον «αέρα» παραμένει ο 3ος τελικός!
Αγνωστη είναι η τύχη του τρίτου τελικού των playoff της Α1 μπάσκετ, καθώς στη συνάντηση του Γ.Γ.Α Πάνου Μπιτσαξή με τους εργαζόμενους του ΣΕΦ το πρωί της Τρίτης, δεν βρέθηκε λύση.

Ο Γ.Γ.Α Πάνος Μπιτσαξής υποσχέθηκε προφορικά το πρωί της Τρίτης ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του ΣΕΦ οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, κάτι που δεν τους ικανοποίησε και έτσι με ανακοίνωση τους ενημέρωσαν πως εμμένουν στην απόφαση τους για για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων του ΣΕΦ

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη ) στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεταξύ του Σωματείου των Εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και του Γ.Γ.Α. , παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ. κ. Αθ. Τερζή και του Αν. Συντονιστή κ. Ι. Αξαρλή, ο Γ.Γ.Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής, υποσχέθηκε προφορικά, ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του Σ.Ε.Φ., οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία αποπληρωμής.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εμμένουμε στην απόφασή μας, για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα