Πονάει ο Λο και μάλλον δεν παίζει

Gazzetta team
Πονάει ο Λο και μάλλον δεν παίζει
Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Έισι Λο στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, ενώ συνεχίζει τις θεραπείες και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, όμως Ευρωλίγκα και πανηγυρισμοί τέλος για τους ερυθρόλευκους που τώρα πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της Α1 και τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την πλευρά του προσπαθεί να προσγειώσει τους παίκτες του και να τους ετοιμάσει για το δύσκολο έργο που έχει κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων να κατακτήσουν και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μοναδικό πρόβλημα ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός που τραυματίστηκε στη λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και υπερέβαλλε εαυτό παίζοντας με ενέσεις στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξακολουθεί να πονάει από το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.

Γίνεται κατανοητό λοιπόν πως η συμμετοχή του κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολη για τον πρώτο αγώνα με τους «πράσινους», την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ (στις 22:00), ωστόσο ο άτυχος γκαρντ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις θεραπείες και προσπαθεί να φωνάξει «παρών».

Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ούτε ο Ντούντα ούτε το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών προτίθεται να ρισκάρει την συμμετοχή του σε περίπτωση που δεν κριθεί έτοιμος, καθώς δεν θέλουν ούτε να πιέσουν τον παίκτη για ένα θέμα υγείας, ούτε φυσικά να υποστεί κάποια υποτροπή και να χάσει όλους τους αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα