«Γιατί φταίει η διαιτησία και όχι ο Διαμαντίδης;»

Gazzetta team
«Γιατί φταίει η διαιτησία και όχι ο Διαμαντίδης;»
Πριν την κλήρωση των διαιτητών των τελικών ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας, ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Ζαβλανό, ο οποίος απάντησε πως: «Γιατί να φταίει η διαιτησία και όχι ο Διαμαντίδης στην τελευταία φάση;»!

Ο πρώην ρέφερι και νυν μέλος της ΚΕΔ έκανε δηλώσεις μετά τους δύο ημιτελικούς και μίλησε για αυτόν του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στη διαιτησία του αγώνα. Κάτι που… παραξένεψε την «ερυθρόλευκη» πλευρά και γι’ αυτό ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, ζήτησε να μάθει τι ακριβώς ειπώθηκε. Το gazzetta.gr σας μεταφέρει τον ακριβή διάλογο που έγινε λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η κουβέντα έγινε σε πάρα πολύ ήρεμο κλίμα.

Διαβάστε τα όσα ειπώθηκαν αναλυτικά:

Γιώργος Σκινδήλιας (Αντιπρόεδρος Ολυμπιακού): «Μας παραξένεψε η δήλωση του κ. Ζαβλανού μετά τους ημιτελικούς του Final Four. Θεωρούμε πως τέτοιες τοποθετήσεις δημιουργούν πρόβλημα».

Νίκος Ζαβλανός (Μέλος ΚΕΔ): «Γιατί να φταίει η διαιτησία και όχι ο Διαμαντίδης στην τελευταία φάση; Πρέπει να σταματήσει αυτό, δεν μπορώ συνέχεια να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας. Θα χαρώ να ακούσετε ακριβώς τι έχω πει και να ζητήσετε συγγνώμη. Τόσο ο Ομπράντοβιτς όσο και ο Ίβκοβιτς, κάποιες φορές που διαμαρτύρονται έχουν δίκιο. Ξέρουν μπάσκετ».

Μάνος Παπαδόπουλος (Μάνατζερ Παναθηναϊκού): «Αυτό ισχύει και για εμάς όμως»

Γιώργος Σκινδήλιας (Αντιπρόεδρος Ολυμπιακού): «Δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις. Θα δω τις δηλώσεις συνολικά. Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί, όλοι. Μπορεί να γίνει η τρίχα, τριχιά. Ο κόσμος δεν θεωρεί τυχαίο ότι μετά την ήττα βγήκε να κάνει αυτές τις δηλώσεις στην τηλεόραση».

Νίκος Ζαβλανός (Μέλος ΚΕΔ): «Τι πιο καθαρό υπάρχει από το να μιλάω στην τηλεόραση, πάρτε την κασέτα και δείτε τι είπα, δεν έχω πρόβλημα».

Μάνος Παπαδόπουλος (Μάνατζερ Παναθηναϊκού): «Είναι άλλο το τι κάνουμε εδώ. Για έναν αγώνα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη δεν σημαίνει πως δεν πρέπει το λεμέ αν αδικηθεί μια ομάδα στην Ευρώπη. Και παίκτες του Ολυμπιακού μας έλεγαν πως αδικηθήκαμε».

Γιώργος Σκινδήλιας (Αντιπρόεδρος Ολυμπιακού): «Εγώ πάντως θεωρώ κακό το να υπάρχουν τοποθετήσεις των μελών της ΚΕΔ, λίγο πριν τους τελικούς των playoff».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα