V-Spanios

Αντώνης Κατσίκης
V-Spanios

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης γιατί έχει μάθει να μην διαλέγει ματς. Έτσι και κόντρα στον Πανιώνιο ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος (21π) στο 90-65 των Πειραιωτών και το 2-0.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε χωρίς να ιδρώσει στο τελικό 90-65 και στο 2-0. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ακόμη μια νίκη για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος. Το ματς… τέλειωσε πριν καν αρχίσει αφού ο Ολυμπιακός επέβαλε τους κανόνες από την αρχή και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω του. Επόμενο ματς της σειράς το Σάββατο (19:00, ET1) στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει τελικά με την παρουσία φιλάθλων.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Μπήκε στο παιχνίδι… αγριεμένος. Και όταν ένα ματς αρχίζει με 19-0 και το πρώτο δεκάλεπτο λήγει με 27-6, ουσιαστικά λήγει…. πριν καν ξεκινήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν τη σειρά όσο πιο γρήγορα γίνεται και χωρίς τραυματισμούς και αν το δει κανείς από αυτή τη σκοπιά, πήραν άριστα. Έκαναν το δεύτερο από τα τρία βήματα που χρειάζονται και τώρα πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη το 3-0.

ΜVP: Ο Βασίλης Σπανούλης. Για ακόμη ένα παιχνίδι ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος της παρέας του. Ο Λαρισαίος γκαρντ έκανε τα πάντα για να κάνει η ομάδα του το 2-0 και γι’ αυτό πήρε το… αγαλματάκι για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

AΦΑΝΤΟΣ: Ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Μετά από έναν «καυτό» μήνα, ο28χρονος πλέι μέικερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε ένα κακό ματς. Δεν ήταν σε καλή μέρα ο διεθνής πλέι μέικερ και γι’ αυτό δεν κατάφερε να βοηθήσει σε κανένα σημείο την παρέα του.

ΚΕΥ POINT: Η πίεση του Ολυμπιακού σε όλο το γήπεδο στο ξεκίνημα του ματς. Οι «ερυθρόλευκοι»… έπνιξαν με την άμυνα τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι έδειξαν να τα έχουν χαμένα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθούσε να βρει λύσεις αλλάζοντας συνέχεια σχήματα, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διαφορά έφτασε νωρίς στο +21 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει. Ακόμη, όμως, και στα επόμενα δεκάλεπτα, η άμυνα των Πειραιωτών ήταν που έκανε τη διαφορά.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 1000 φίλοι της ομάδας του Πειραιά βρέθηκαν στο ΣΕΦ και απόλυσαν ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε νωρίς και έτσι δεν είχε σκοπιμότητες, αλλά πολλές ωραίες φάσεις. Λογικά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και οι παίκτες του θα τα ξαναπούν με τον κόσμο της ομάδας στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 27-6, 49-30, 73-48, 90-65

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 9, Λο 3, Άντιτς 8, Σπανούλης 21 (3/3τριπ, 7ασ), Βασιλόπουλος 4 (1), Ντόρσεϊ 4 (8ριμπ, 4ασ), Κέσελ 8 (2), Γκετσεβίτσιους 10 (2), Γλυνιαδάκης 7, Πρίντεζης 7, Μάντζαρης 3, Σλούκας 6.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 3(1), Κιζ 13 (1), Αθανασούλας 4, Ντίμπλερ 10 (2τριπ, 5ριμπ), Καββαδάς 1, Ιωάννου 7, Σαρικόπουλος 8, Νάτζφεϊ 13 (1τριπ, 5ριμπ), Παραγυιός 3 (1), Μπάρλος 3 (5ριμπ).

Live betting στον αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος στην sportingbet

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα