«Επίθεση» σε Ομπράντοβιτς-Ιτούδη!

Αντώνης Κατσίκης
«Επίθεση» σε Ομπράντοβιτς-Ιτούδη!

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης «απάντησε» στην προ μηνών τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πως αν τον έβλεπε στον δρόμο δεν θα τον χαιρετούσε. «Ξέρει καλά γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό». «Επίθεση» και σε Ιτούδη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, γι' αυτό που είχε απαντήσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη του (σ.σ. δεν θα τον χαιρετούσα αν τον έβλεπα στον δρόμο) και απάντησε πως «δύο χρόνια που είμαι σε αυτή την ομάδα και δεν θέλησα ποτέ να προκαλέσω. Έτσι λένε ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου. Βλέπω ότι οι προπονητές του Παναθηναϊκού ξεπερνάνε τα όρια, όμως, και θα πω δύο κουβέντες και αυτές θα είναι τελευταίες. Ξέρει καλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον Δημήτρη Ιτούδη, με ξέρει καλά και ξέρει και τι αρχές που έχω από την οικογένεια μου. Εγώ δεν σκαρφαλώνω στις πλάτες άλλων, έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι κερδίζω να το κερδίζω μόνος μου. Δεν θα αναφερθώ ξανά στο θέμα και σταματάω εδώ και τελειώνω».

Όσο για το ματς με τους «κυανέρυθους» είπε πως «περιμέναμε δύσκολο ματς. Σαν να ήταν Final Four παιχνίδι. Δεν έχουμε ματς για το Final Four και θα πρέπει να δούμε τα ματς με τον Πανιώνιο και να προετοιμαστούμε μέσω αυτών. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και κάναμε το 1-0 απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι κάναμε σωστά και τι λάθος για να βελτιώσουμε».

 

Τελευταία Νέα