Έξαλλος με ΕΣΑΚΕ ο Ίβκοβιτς

Gazzetta team
Έξαλλος με ΕΣΑΚΕ ο Ίβκοβιτς

bet365

Απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε κατά των ανθρώπων του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ με αφορμή το ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσουν τα ημιτελικά των Playoff και πότε οι τελικοί ώστε οι Πειραιώτες να κάνουν τον σχεδιασμό τους.


«Πρώτη φορά στη ζωή μου και στην καριέρα μου, δεν ξέρω τι να πω στους παίκτες για το πότε θα έχουμε προπόνηση. Πριν το Πάσχα οι κύριοι από τον ΕΣΑΚΕ μας είπαν ότι θα παίξουμε ένα, ίσως και δυο πλέι οφ πριν το Φάιναλ Φορ. Καταλαβαίνω την Ομοσπονδία που θέλει να τελειώσει γρήγορα η σεζόν για το Προολυμπιακό» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και στη συνέχεια τόνισε πως «εγώ ξέρω, όχι ότι έχω κάποιο χαρτί, όπως μου είπε ο κ. Τόμιτς ότι θα παίξουμε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο. Αυτοί οι κύριοι είχαν πει ότι θα βρεθούν με τους προπονητές και θα μιλήσουν. Η Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα με δυο ομάδες στο Φάιναλ Φορ αλλά δεν μας βοηθάει κανένας. Ξεκινήσαμε τα προημιτελικά 19 τους μηνός και παίζουμε ημιτελικά τα τρία πρώτα παιχνίδια ως τις 28 του μήνα. Ποιος είναι ο λόγος κύριε Κονδύλη (σ.σ. Γενικός Γραμματέας ΕΣΑΚΕ) να μας πιέζεται να παίξουμε πέντε παιχνίδια σε δέκα μέρες; Και μετά δώδεκα μέρες να μην έχουμε κανένα παιχνίδι; Ποιος είναι ο λόγος;» αναρωτήθηκε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε εκεί, όμως, φέρνοντας παράδειγμα τις άλλες ομάδες του Final Four. «Κοιτάξτε τις άλλες ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ κανονισε να παίζει σπουδαία παιχνίδια στη VTBΛίγκα 2 και 3 Μαϊου για να εχει ρυθμο, η Μπαρτσελόνα παίζει κάθε τρεις μέρες μέχρι τις 3-4 Μάη για τον ιδιο λογο. Εμείς δεν έχουμε ένα χαρτί με ένα σχέδιο για το τι θα ισχύσει». O Nτούσαν Ίβκοβιτς έκανε μάλιστα λόγο για σκάνδαλο. «Γυρνάμε αύριο το πρωί γιατί δεν ξέραμε πότε ξεκινάνε τα παιχνίδια και δεν ξέρω τι ώρα να βάλω αύριο προπόνηση. Πληροφορίες λένε ότι θα γίνουν Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο. Πληροφορίες, όχι κάποιο επίσημο χαρτί. Αυτό είναι σκάνδαλο. Μας είπαν πριν το Πάσχα ότι θα μιλήσουν με τους δυο προπονητές να συζητήσουν και τώρα βγαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε. Λένε ότι απαγορεύεται να παίξουμε 3-7 λόγω αστυνομίας, αλλά τι γίνεται 29 μέχρι 2 του μήνα. Σ’ όλες τις χώρες πρέπει να βοηθάς τις ομάδες που παίζουν Φάιναλ Φορ κι εμείς δεν ξέρουμε πότε παίζουμε τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο. Δεν ξέρω αν θα δώσω στους παίκτες μου ρεπό ή θα κάνουμε προπόνηση. Αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο και το λέω υπεύθυνα».

Όσο για το παιχνίδι, ο Σέρβος τεχνικός είπε πως «Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το παιχνίδι και το πώς παίξαμε. Δεν είχαμε ούτε καλό έλεγχο και δεν είχαμε τη διάρκεια που θα έπρεπε ειδικά αυτή την περίοδο. Ο ΠΑΟΚ παρά τα προβλήματα είχε μεγάλη θέληση και πήρε 15 επιθετικά ριμπάουντ που αυτό είναι και το μεγάλο μου παράπονο. Στα πλέι οφ ήμασταν η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη στα επιθετικά ριμπάουντ και σήμερα χάσαμε. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι».

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε πως «για μας ήταν ένα κακό παιχνίδι. Παρά τη νίκη δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι γιατί από την αρχή ως το τέλος δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Πρέπει να βρούμε αμέσως τι φταίει γιατί η σειρά με τον Πανιώνιο θα είναι πολύ δύσκολη κι αν είμαστε έτσι, θα έχουμε πρόβλημα».

 

Τελευταία Νέα