Κάθε πρωί και προπόνηση ο «Ζοτς»!

Γιάννης Ράμμας
Κάθε πρωί και προπόνηση ο «Ζοτς»!

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως κάποιοι παίκτες του πρέπει να παραδειγματιστούν απ' την εργατικότητα των Διαμαντίδη και Καλάθη Ν., αν κι είναι ευκολότερη λύση να ορίσει υποχρεωτικές προπονήσεις κάθε πρωί!

«Κάναμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ο Άρης ήταν καλύτερος κι εμείς εκτός ρυθμού. Επιθετικά δεν αναγνωρίσαμε καταστάσεις, κάναμε λάθη κι ο Άρης σκόραρε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως νικήσαμε χάρη στην απόδοση της τρίτης περιόδου. Παίξαμε πιο σοβαρά, ενώ ο Άρης με μερικούς νεαρούς παίκτες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι επειδή εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά επειδή παίξαμε με αυτούς τους παίκτες. Δεν ξέρω γιατί παίξαμε έτσι. Ίσως επειδή δεν κάναμε προπόνηση για 4 ημέρες; Τώρα είναι η περίοδος των playoffs. Αύριο (20/4) πάμε στη Θεσσαλονίκη για να ξαναπαίξουμε το Σάββατο (21/4) και θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η σειρά είναι στο 1-0. Αν θέλουμε να παίξουμε σε ακόμη έναν ημιτελικό, πρέπει να κάνουμε ακόμη 1 νίκη» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού, πριν κληθεί να απαντήσει σχετικά με τη διεξαγωγή των Τελικών της Α1 έπειτα το Final Four της Ευρωλίγκας:

«Πιστεύω πως η λογική έρχεται τελευταία (σ.σ. αναφορικά με το ότι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός... λογικά θα είναι το ζευγάρι των Τελικών της Α1). Ήμασταν κοντά στην ήττα στο πρώτο ημίχρονο. Όταν περάσουμε, τότε θα πούμε ποιοι θα παίξουν στους τελικούς. Πρέπει να περάσουμε τον Άρη, έπειτα να δούμε ποιος αντίπαλος θα ακολουθήσει κι έπειτα θα μιλήσουμε επ' αυτού».

Τέλος, κάνοντας έναν... πρόχειρο απολογισμό της χρονιάς σε σχέση με αυτό που περίμενε, κατέληξε με νόημα: «Απέχουμε πολύ απ' το να είμαστε έτοιμοι. Είναι εύκολο να το αναγνωρίσει κανείς. Κάποιοι παίκτες είναι εκτός. Ο τρόπος είναι απλός όπως πάντα: εξάσκηση στο γυμναστήριο με ή χωρίς τους προπονητές. Δεν έχω πρόβλημα να πω ονόματα. Στους τελευταίους 2-3 μήνες οι Διαμαντίδης και Καλάθης Ν. ήταν εδώ στα ελεύθερα πρωινά. Κάποιοι άλλοι έμεναν έπειτα το τέλος κι έκαναν σουτ. Κι άλλοι δεν ενδιαφέρονται. Φεύγουν πρώτοι. Θα πω κι εγώ πώς είναι υποχρεωτικό να έρχονται κάθε πρωί. Τόσο απλό (γέλια)».

Ο Ίαν Βουγιούκας, απ' την πλευρά του, σημείωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήρθε να παίξει μπάσκετ. Είχε περισσότερη αποφασιστικότητα. Στην ανάπαυλα αλλάξαμε κάποια πράγματα και πήρα τη διαφορά στην τρίτη περίοδο. Η επόμενη αναμέτρηση θα είναι διαφορετική σε μία δύσκολη έδρα».

 

Τελευταία Νέα