Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς
Ο Πανιώνιος πέρασε σαν άνεμος από το Αλεξάνδρειο και πλέον είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 5-0. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έκανε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στο +30 και έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος. Σπουδαίο ματς από τους Παππά, Μπόγρη και Γιάνκοβιτς.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και στο Αλεξάνδρειο. Παππάς και Γιάνκοβιτς είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του πρωταθλήματος και οδηγούν τους υπόλοιπους στον δικό τους ρυθμό. Από την άλλη ο Άρης είναι ξεκάθαρο πως έχει τρομερά κενά, λόγω της γνωστής τιμωρίας, στο ρόστερ του και έτσι ο γεμάτος λύσεις Πανιώνιος πέρασε σχετικά εύκολα από τη Θεσσαλονίκη.
MVP: Ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ του Πανιωνίου δεν έφτασε στους φετινούς του μέσους όρους (26,5π), αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν απολαυστικός. Σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής ο Έλληνας γκαρντ είχε
ΑΦΑΝΤΟΣ: Θα ήταν άδικο να βάλουμε έναν παίκτη του Άρη σε αυτή την κατηγορία. Γι' αυτό και βάζουμε όλη την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη των γηπεδούχων, κανείς δεν έκανε τη διαφορά με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η τραγική εμφάνιση και η πάρα πολύ βαριά ήττα.
KEY POINT: Το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου δεκαλέπτου. Ο Πανιώνιος από την αρχή του ματς έδειξε πως είναι το αφεντικό, έβαλε στον δικό του ρυθμό το παιχνίδι αλλά το διάστημα 10-15' του άνηκε 100%. Το 12-24 του πρώτου δεκαλέπτου έγινε με σερί 16-0 σε πέντε λεπτά 12-40 με τους γηπεδούχους να σκοράρουν έπειτα από 6 λεπτά με βολές με τον Γιώργο Τσιάρα. Η διαφορά έφτασε στο +28 λοιπόν σε εκείνο το σημείο και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν πριν καν... αρχίσουν.
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Δεν ήταν πολλοί οι φίλοι του Άρη που βρέθηκαν στο Αλεξανδρειο. Ο κόσμος των «κιτρίνων» έχει απογοητευτεί από την εικόνα της ομάδας και δείχνει πλέον να μην πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Έτσι σχεδόν 1.500 άτομα βρέθηκαν στο «Παλέ» σε ένα πολύ κρίσμο ματς για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Δεκάλεπτα: 12-24, 21-49, 42-64, 60-82
Άρης (Αγγέλου): Πάσαλιτς 12 (2), Χαντ, Πελεκάνος 11 (1), Τσιάρας 3, Ασημακόπουλος 5 (1), Χαρίσης 2, Μποχωρίδης 6, Σαρικόπουλος 4, Μούρτος, Βεργίνης 8, Τσακαλέρης 9 (1).
Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 14 (3ριμπ), Πέιν 4, Αθηναίου, Γκιμπς, Μίλμπουρν 10 (2), Αθανασούλας 4, Μπατής 11 (2), Γιάνκοβιτς 8 (2) Παππάς 18 (1), Ντραγκίσεβιτς 4, Μπούκερ 9.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
