Χρήσιμο παιχνίδι για Μαρκόπουλο

Χρήσιμο παιχνίδι για Μαρκόπουλο

Στέλλα Παπαδοπούλου
Χρήσιμο παιχνίδι για Μαρκόπουλο

bet365

Αυτά που ζήτησε από τους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος τα είδε στο παρκέ κι όπως τόνισε ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αυτή τη νίκη μετά την ήττα στα Τρίκαλα, για το Κύπελλο.

«Ηταν χρήσιμο παιχνίδι. Η ήττα στα Τρίκαλα μας αποδιοργάνωσε λίγο και θέλαμε μία νίκη, όπου ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς, αφού γνωρίζαμε πως έπαιζαν οι ομάδες του Πρίφτη. Έτσι θέλαμε ενέργεια και πάθος από τους παίκτες μας, για να αντισταθμίσουμε κάποια προβλήματα που έχουμε με άλλους παίκτες, και τελικά καταφέραμε να το πετύχαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου για τη νίκη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, για να συνεχίσει:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στα δύο ημίχρονα. Αυτά που ζήτησα έγιναν στον μεγαλύτερο βαθμό. Παίξαμε πολύ σκληρή άμυνα. Θέλαμε να χτυπήσουμε μέσα στην ρακέτα, στο ξεκίνημα του αγώνα ο αντίπαλος δεν μας έδωσε την δυνατότητα, στη συνέχεια, όμως, με τα καλάθια του ΜακΓκραθ άνοιξε η αντίπαλη άμυνα και βρήκαμε πόντους μέσα από την ρακέτα»

... για το πρόβλημα στα ριμπάουντ: «Το δουλεύουμε κι ελπίζουμε να βελτιωθούμε».

Τέλος για την απόδοση του Μιχάλη Τσαιρέλη: «Είναι πολύ υπολογίσιμος παίκτης, γρήγορος, έχει βέβαια αδυναμίες και πλεονεκτήματα. Δεν θέλω να βάζω τίτλους για το ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης. Αν δεν ήταν σήμερα ο Παπαδόπουλος δεν θα έπαιζε καλά και ο ΜακΓκραθ ή αν δεν ήταν καλά ο ΜακΓκραθ, δεν θα έπαιζε καλά ο Τσαιρέλης».

ΜακΓκραθ: «Όμορφη ατμόσφαιρα»

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ από την πλευρά του ανέφερε: «Κάναμε καλό ομαδικό παιχνίδι και παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Ήταν πολύ καλή νίκη κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ωραία και περιμένω μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο στη συνέχεια.

Προσωπικά δεν είμαι ο άνθρωπος του αγώνα, η άποψη μου είναι ότι παίξαμε όλοι καλά και ομαδικά. Ούτε ήταν πρόβλημα όταν φορτώθηκε με φάουλ ο Χάτσερ, απλώς εγώ είχα μεγαλύτερη ευθύνη ως πλέι μέικερ».

 

Τελευταία Νέα