Ομπράντοβιτς: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Ομπράντοβιτς: «Δεν εξαρτάται από μένα»

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Δεν εξαρτάται από μένα»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως δεν εξαρτάται από εκείνον η παραμονή του στον Παναθηναϊκό, αλλά από τη διοίκηση, ενώ παράλληλα ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει μαζί με τον Διαμαντίδη.


«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και κατέκτησα τον τίτλο. Στο τέλος αποδείχτηκε ότι το πλεονέκτημα έδρας ήταν πολύ σημαντικό. Όπως και να έχει ήταν μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με αυτούς τους αθλητές και τους ευχαριστώ. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήρθαν στο ξενοδοχείο πριν από το παιχνίδι αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια. Επίσης στο ξενοδοχείο ήταν και άλλοι οι φίλοι μας όπως ο Δημήτρης Γιανναόκοπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Είναι πολύ σημαντικό που θα συνεχίσει η οικογένεια στον Παναθηναϊκό», τόνισε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεχίσει για την παραμονή του στην ομάδα:

«Πιστεύω ότι οι συζητήσεις έγιναν αργά αλλά το σημαντικό είναι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ή τις επόμενες χρονιές. Ούτως ή άλλως πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα αφού λήγουν πολλά συμβόλαια. Αν φύγω αυτό θα είναι απόφαση της ομάδας.

Στην προτελευταία συνέντευξη είπα ότι είμαι 13 χρόνια και με τους ανθρώπους δεν είναι τυπική έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Γι αυτό η συμπεριφορά μου δεν είναι τυπική».

Όσο για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Όπου και να έχει δουλέψει ο Ίβκοβιτς υπάρχουν αποτελέσματα. Είχαν πολύ καλή σεζόν».

Για το αν θέλουν να συνεχίσουν μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Η θέληση μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

 

Τελευταία Νέα