Απάντησε σε «Ντούντα» ο «Ζοτς»!

Απάντησε σε «Ντούντα» ο «Ζοτς»!

bet365

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κατηγόρησε τους διαιτητές για διαφορετικά κριτήρια κι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναρωτήθηκε πως ο Ολυμπιακός έκανε μόλις 3 φάουλ στην τέταρτη περίοδο, ενώ η ομάδα του συμπλήρωσε νωρίς τα 5 φάουλ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Είχαμε δύο διαφορετικά μέρη. Δεν αγωνίστηκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο. Όλοι μιλούν για κάτι πολύ σημαντικό, για την ενέργεια. Είναι κάτι που ισχύει ότι δεν έχουμε. Είπα στους παίκτες ότι τους έχουμε ανάγκη όλους, ακόμη και για 2 λεπτά. Έπειτα υπάρχει κι η τρίτη περίοδος, όπου παίξαμε πολύ καλά κι αποφάσισε την έκβαση. Επιμένουμε πως θα πρέπει να παίζουμε το ίδιο σε άμυνα κι επίθεση. Στην τελευταία περίοδο συνέβησαν δύο πράγματα. Παίξαμε καλά στην επίθεση και βγάλαμε αβίαστα σουτ. Αλλά τη στιγμή που θα σουτάρεις, πρέπει να γυρίσεις στην άμυνα. Το δεύτερο είναι πως κάποιοι απ' τους παίκτες μου ήταν πολύ κουρασμένοι. Όσο για τα κριτήρια, είναι εύκολο να δει κανείς πως ο Ολυμπιακός είχε bonus βολών έπειτα από 2 λεπτά στην τελευταία περίοδο κι εμείς φτάσαμε να μην το έχουμε. Ο Ολυμπιακός είχε 3 φάουλ στην τελευταία περίοδο. Σε κάθε περίπτωση ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να υπάρχει ενεργητικότητα κι όλοι να είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Ευχαριστώ τον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα» ανάφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια ο «Ζοτς» κλήθηκε να απαντήσει για τα κίνητρα που πρέπει να βρουν οι παίκτες του για να αποκτήσουν ενέργεια κι εξήγησε πως «ξέρουμε τι διακυβέβεται. Έχουμε απέναντί μας έναν μεγάλο αντίπαλο. Δε χρειάζεται έξτρα κίνητρο. Όλοι γνωρίζουν πώς έχει η κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο να αγωνιστούμε δυνατά», ενώ πρόσθεσε σχετικά: «Χρειαζόμαστε και τους 12 παίκτες έτοιμους να αγωνιστούν απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η προετοιμασία διαφέρει απ' το υπόλοιπο της χρονιάς. Υπάρχουν παίκτες με περισσότερο χρόνο συμμετοχής καθόλη τη χρονιά, μ' αυτούς δουλεύουμε διαφορετικά».

 

Τελευταία Νέα