Υπέρβαση κατά τον Μπαρτζώκα
«Αξίζουν πραγματικά "συγχαρητήρια" και στις δύο ομάδες. Τιμήσαμε το θεσμό και τελικά καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση. Καταθέσαμε ό,τι καλύτερο είχαμε απέναντι σ' έναν πολύ άξιο αντίπαλο. Πριν απ' την έναρξη της χρονιάς, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε απ' όλους ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αυτό το καταφέραμε με μεγάλη δυσκολία. Μόνο εμείς το ξέραμε. Ο Κολοσσός Ρόδου έκανε εκπληκτική πορεία και μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν είμαστε και τόσο έμπειρη ομάδα, σήμερα παίξαμε με 10 αθλητές, δεν ήρθε ο Σαρικόπουλος, ενώ ο Ιωάννου είναι στρατευμένος. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, γιατί το γόητρο αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Θέλω να αφιερώσω την 3η θέση σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, στον πρόεδρό μας και στους εαυτούς μας. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο, με δυνατές ομάδες όπως επίσης ο Α.Γ.Ο.Ρ. κι η Καβάλα. Πάντα προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις, αν και οι υπηρεσίες που μας προσφέρονται είναι λίγες» τόνισε έπειτα την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς ο προπονητής του Πανιωνίου.
Απ' την πλευρά του, ο... μονόφθλαμος Τζον Ντίμπλερ σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό Ρόδου για την παρουσία του στην κανονική περίοδο αλλά και στα playoffs. Έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Εμείς παίξαμε πολύ δυνατά κι αποδείξαμε ότι έχουμε προσωπικότητες μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής μας σχεδίασε ένα πολύ καλό πλάνο κι εμείς απλώς το εκτελέσαμε. Έτσι πιάσαμε το στόχο μας που ήταν η κατάκτηση της 3ης θέσης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
