Ντου στο πράσινο πούλμαν! (pics, vid)

Gazzetta team
Ντου στο πράσινο πούλμαν! (pics, vid)

bet365

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού λίγο πριν το ΣΕΦ! Τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, Περπέρογλου και Σμιθ!

Tις φωτογραφίες ανέβασε ο Μάικ Μπατίστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά «αυτή η αηδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει»! Οι πρώτες πληροφορίες από το «πράσινο» στρατόπεδο αναφέρουν ότι το ματς θα γίνει κανονικά, καθώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να μεταβούν στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό της χρονιάς, παρά την επίθεση στο πούλμαν της αποστολής.

Ο Νικ Καλάθης ανέβασε την ίδια φωτογραφία με το σπασμένο τζάμι του πούλμαν στο Twitter, γράφοντας «μόνο στην Ελλάδα», ενώ ο Άλεκς Μάριτς έγραψε τη λέξη «ντροπή» στο δικό του λογαριασμό. Ο Μάικ Μπατίστ, μάλιστα, κατονόμασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ως υπευθύνους για την επίθεση με πέτρες (σ.σ. «είδηση επί του πιεστηρίου: οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο μας» έγραψε) κι όλα αυτά σε μια στιγμή που οι παίκτες των δύο ομάδων εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση κατά της βίας.

Ενώ οι Περπέρογλου και Σμιθ κατευθύνθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, η υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε «κανονικά» στο φαληρικό στάδιο διατεθειμένη να αγωνιστεί, αλλά με εντολή Υπουργού, ΕΣΑΚΕ κι Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας η σειρά των τελικών δε θα αρχίσει την προγραμματισμένη ημερομηνία της.

Παπαδόπουλος: «Μας είχαν στήσει ενέδρα»

Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με το συμβάν πως «χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή. Δεν προλάβαμε να δούμε τίποτα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη, αλλά μας είχαν στήσει ενέδρα. Έχουν χτυπήσει Σμιθ και Περπέρογλου και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι».

Διαβάστε εδώ τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης κι εδώ τι έγραψε στο Τwitter του ο Κώστας Καϊμακόγλου, πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού επιβιβαστεί στο λεωφορείο κι αποχωρήσει απ' το ΣΕΦ στις 22:31...

 

Τελευταία Νέα