Κάρμο: «Είναι μία ανακούφιση για μένα, ήθελα πολύ να έρθω εδώ» (vid)

Ο Κάρμο

bet365

Ο Πορτογάλος υψηλόσωμος σέντερ μπακ δήλωσε ανακουφισμένος που μετά από τόσες ημέρες το σίριαλ της μεταγραφής του έλαβε τέλος.

Ο Νταβίντ Κάρμο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό είπε on camera: «Είναι μία ανακούφιση (το γεγονός πώς μετά από μέρες τελείωσε η μεταγραφή του. Ήθελα πολύ να έρθω να εδώ. Όλα πήγαν καλά και περιμένω να παίξω στον Ολυμπιακό.

Αισθάνθηκα πώς ο Ολυμπιακός με ήθελε πραγματικά. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να νιώθω τόσο καλά και να καταλαβαίνω το πόσο με θέλουν. Θα προσπαθήσω να παίξω καλά (και όπως θέλει η ομάδα) δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο». Ο Κάρμο θα αποκτηθεί ως δανεικός με μία οψιόν που θα φτάσει στα 18 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα