ΑΠΟΕΛ: Στόχοι, προκλήσεις και προγραμματισμός

ΑΠΟΕΛ: Στόχοι, προκλήσεις και προγραμματισμός

Newsroom
kougialis_antiproedros_apoel
Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Κουγιάλης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Game Time», αναλύοντας διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα του ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 και στην εκπομπή «Game Time» ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κουγιαλής. Δηλώσεις που αποτυπώνουν την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη νέα σεζόν.

Κατάκτηση του τίτλου
«Ο τίτλος ήρθε με μπόλικο άγχος γιατί παίχτηκαν όλα σε ένα παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα νωρίτερα. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Τέλος καλό, όλα καλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας», δήλωσε ο κ. Κουγιάλης.

Ο στόχος των ευρωπαϊκών ομίλων
Η επιδίωξη του ΑΠΟΕΛ είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, η οποία θα συμβάλλει στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας. «Η επιδίωξη μας είναι τα επόμενα χρόνια να συμμαζέψουμε αυτό το οικονομικό πρόβλημα που έχουμε πολλές φορές αναδείξει. Στην κλήρωση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν αρκετά δυνατά ονόματα», σημείωσε.

Παίκτες υψηλού επιπέδου
Ο κ. Κουγιάλης τόνισε τη σημασία της πρόκρισης στα προκριματικά για την προσέλκυση κορυφαίων ποδοσφαιριστών: «Με πρόκριση στον επόμενο γύρο θα προσελκύσουμε πιο εύκολα παίκτες από το πάνω ράφι».

Μεταγραφές και ανανεώσεις
Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει προτάσεις ανανέωσης στους Κβιλιτάια και Ντάλσιο, ενώ η πρόταση στον πρώτο είναι για τρία χρόνια. «Έχουμε κάνει μια καλή πρόταση ανανέωσης στον Κβιλιτάια. Ταυτόχρονα, έχουμε καταθέσει μια πρόταση στον Ντάλσιο, πάλι μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που έχουμε θέσει», είπε.


Νέος Προπονητής: Νταβίδ Γκαγιέγο
Η επιλογή του Νταβίδ Γκαγιέγο βασίστηκε στην εμπειρία του στο κυπριακό πρωτάθλημα. «Συναντηθήκαμε χθες με τον κ. Γκαγιέγο. Θα έρθει με τον βοηθό του και από εκεί και πέρα θα μας πει τι απαιτεί από εμάς», ανέφερε.

Παίκτες και συμβόλαια
Ο Νούνο Μοράις παραμένει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ, ενώ για τον Ζέφτε η ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα του. Επίσης, Τομανέ και Γουίλσον αποχωρούν, ενώ ο Βιγιαφάνες είναι υπό εξέταση.

Στόχοι για τη νέα σεζόν
«Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Θέλουμε καλή πορεία στην Ευρώπη και να πάρουμε ακόμη και το Σούπερ Καπ», δήλωσε ο κ. Κουγιάλης.

Γηπεδικό
Οι εργασίες για το γήπεδο προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. «Όταν θα υπάρξει κάτι το ανακοινώσιμο, θα το ανακοινώσουμε», είπε.

Πρόδρομος Πετρίδης
Τέλος, ο κ. Κουγιάλης εξήρε την αφοσίωση του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη: «Ήταν μια αγχωτική χρονιά. Δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για το ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να τον αντικαταστήσει με αυτά που κάνει».

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα