ΑΠΟΕΛ: Δέκα παίκτες υποψήφιοι και πλήρης άμυνα!

ΑΠΟΕΛ: Δέκα παίκτες υποψήφιοι και πλήρης άμυνα!

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Δέκα από τους σαράντα υποψήφιους για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν είναι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, ενώ φυσικά υποψήφιος για κόουτς της χρονιάς είναι ο Σα Πίντο, δείγμα του ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χθες (8/5), ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) ανακοίνωσε τους 40 υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα διεκδικήσουν μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από τον ΑΠΟΕΛ, ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα του φετινού πρωταθλήματος, προτείνονται δέκα παίκτες.

Ανάμεσα στους υποψηφίους βρίσκονται οι Μπέλετς, Τσεμπάκ, Βιτάλ, Ντβάλι, Σούσιτις, Πέτροβιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Ντονγκαλά και Κβιλιτάια, ενώ σημαντική θέση κατέχει ολόκληρη άμυνα της ομάδας.

Επίσης, για τη θέση του κορυφαίου προπονητή προτείνεται ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ένδειξη της αξιόλογης παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Η επιλογή των παικτών και των προπονητών που θα συμπεριληφθούν στην τελική κατάταξη θα γίνει μέσα από ψηφοφορία, όπου θα ληφθεί υπόψη η επίδοση και η συνεισφορά του καθενός στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα