Άρης Λεμεσού: Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Σπιλέφσκι, χάνει την Ανόρθωση

Άρης Λεμεσού: Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον Σπιλέφσκι, χάνει την Ανόρθωση

Newsroom
σπιλεφσκι ποινη 27/3
Η ΚΟΠ έκανε γνωστές τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή σχετικά με τις παραπομπές που είχε λάβει και, μεταξύ άλλων, επέβαλε στον Αλεξέι Σπιλέφσκι ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αθλητικός Δικαστής κλήθηκε να αποφασίσει σχετικά με την ποινή που θα έπρεπε να επιβληθεί στον Αλεξέι Σπιλέφσκι, για τη συμπεριφορά που εκείνος επέδειξε κατά τη διάρκεια του ματς απέναντι στην Πάφο (16/3,1-0). Ο ίδιος είχε αρχικά τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα, ωστόσο τιμωρία του δεν έληξε εκεί.

Ο Λευκορώσος τεχνικός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση (31/3) για την 5η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με την τιμωρία του τεχνικού του Άρη Λεμεσού:

«Καταγγελία του Διαιτητή BRANCO GODINHO, LUIS MIGUEL κατά του SHPILEUSKI ALIAKSEI Προπονητή του ΑΡΗ Λεμεσού που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο, έριξε το μπουκάλι στο έδαφος μέσω διαμαρτυρίας. Περαιτέρω παραπέμπεται για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε μετά την αποβολή του από τον αγωνιστικό χώρο. (Δεν αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, και βρισκόταν στην είσοδο της φυσούνας και παρακολουθούσε τον αγώνα μέχρι την λήξη του) κατά παράβαση του άρθρου 4(α) και (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάσης, Α’ Ομίλου περιόδου 2023-2024 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΡΗΣ Λεμεσού /16.03.2024 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα