Τάνκοβιτς στο Gazzetta Cyprus: «Η Πάφος μπορεί το πρωτάθλημα και αν είμαι εδώ θα κάνω τα πάντα!»

Τάνκοβιτς στο Gazzetta Cyprus: «Η Πάφος μπορεί το πρωτάθλημα και αν είμαι εδώ θα κάνω τα πάντα!»

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ
Ο εκ των πρωταγωνιστών της Πάφου στον -νικηφόρο- τελικό Κυπέλλου με την Ομόνοια (0-3, 18/5) και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta Cyprus για το παιχνίδι αλλά και το μέλλον της ομάδας και του ίδιου.

Ήταν ο παίκτης με το πέναλτι-γκολ του οποίου η Πάφος πήρε το σημαντικό προβάδισμα με 0-1 στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, γκολ που της έδωσε «φτερά» ώστε να φτάσει στο τελικό 0-3 και να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της και μαζί την έξοδο στα προκριματικά του Europa League.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς των 16 γκολ και 5 ασίστ την περίοδο που ολοκληρώθηκε (2023-2024) έκανε δηλώσεις στο Gazzetta Cyprus τόσο για το παιχνίδι, όσο και για το μέλλον της Πάφου αλλά και το δικό του.

Αναλυτικά:

Έκανες ένα πολύ καλό παιχνίδι, σκοράρεις και πήρατε το τρόπαιο. Πως αισθάνεσαι;

«Φανταστικά! Το πρώτο τρόπαιο για τον σύλλογο, ήταν όλα φανταστικά, η ατμόσφαιρα από την αρχή του παιχνιδιού. Παίξαμε εναντίον τους (σ.σ. Ομόνοια) την περασμένη εβδομάδα και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα είχαμε την αίσθηση, στο λέω ειλικρινά, ότι θα είμαστε οι νικητές! Δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Από το πρώτο λεπτό το δείξαμε και ήταν φανταστικό.»

Πιστεύεις πως η Πάφος μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν;

«Ναι μπορούμε να το κάνουμε! Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι πρωταθλήτρια και αν είμαι εδώ του χρόνου θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο του πρωταθλητή!»

Θα μείνεις στην Πάφο τη νέα σεζόν;

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει και… εντάξει (στα ελληνικά!) θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο!»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα