Gazzetta και carwall προτείνουν τα κορυφαία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Πέτρος Πιτσίνης
Gazzetta και carwall προτείνουν τα κορυφαία μεταχειρισμένα αυτοκίνητα
To gazzetta και το carwall προχώρησαν σε μία συνεργασία, που κάνει εύκολη την αγορά και την πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας.

Μία νέα συνεργασία εγκαινιάζει το www.gazzetta.gr με το www.carwall.gr, το οποίο αποτελεί την ταχύτερα ανερχόμενη πλατφόρμα για καταχωρήσεις αγγελιών μεταχειρισμένων οχημάτων, τόσον από εμπόρους, όσο και από ιδιώτες. Το www.carwall.gr προσφέρει σύγχρονες μεθόδους αναζήτησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τις οποίες έχουν αξιοποιήσει χιλιάδες ιδιώτες μέχρι σήμερα, προκειμένου να πουλήσουν εύκολα και γρήγορα ή για να αγοράσουν ένα ποιοτικό μοντέλο από «δεύτερο χέρι».

Την εύρεση ενός μεταχειρισμένου οχήματος υψηλών προδιαγραφών διευκολύνει και η συμμετοχή πάνω από 200 εξειδικευμένων καταστημάτων με έναν σταθερά αυξανόμενο αριθμό αγγελιών από όλη την Ελλάδα. Οι αγγελίες καταχωρούνται καθημερινά από εμπόρους και ιδιώτες και αφορούν αυτοκίνητα με εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων, εγγύηση ατρακάριστου και –σε πολλές περιπτώσεις- εγγύηση μηχανικών μερών. Η έμπειρη ομάδα του carwall.gr και του gazzetta.gr προσφέρει στον επισκέπτη χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την αγορά και τη χρήση του αυτοκινήτου, με την προβολή ανάλογων ρεπορτάζ και άρθρων από εξειδικευμένους δημοσιογράφους και με εφαρμογές υποστήριξης, όπως είναι για παράδειγμα ο εξαιρετικά επιτυχημένος υπολογιστής απόσβεσης του κόστους αγοράς ενός πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου.

Επίσης είναι διαθέσιμο πλέον και το νέο app της ιστοσελίδας σε iOS και Android. Με τη συνεργασία του gazzetta.gr με το carwall.gr αποκτούν πλέον οι χρήστες έναν πολύτιμο βοηθό στην προσπάθειά τους, να ενημερωθούν σωστά και αξιόπιστα, όσον αφορά στην αγορά ή στην πώληση του μεταχειρισμένου τους οχήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!