Νέο SYM VF 125 από 1.985 ευρώ (pics)

Νέο SYM VF 125 από 1.985 ευρώ (pics)
Με προδιαγραφές Euro 5, αυξημένη ισχύ και χαμηλότερη κατανάλωση, το εντυπωσιακό νέο SYM VF 125 αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση αστικής μετακίνησης.

Η αναγκαιότητα για προσαρμογή στις αυστηρές προδιαγραφές Euro 5 απέφερε μια συνολική εξέλιξη του επιτυχημένου VF125. Η SYM κρατά τα ιδιαίτερα γνωρίσματα του VF125 που το ανέδειξαν ως «το παπί …αλλιώς» με τη χαρακτηριστική ξεχωριστή σχεδίαση και τα φαρδιά ελαστικά που αυξάνουν κατακόρυφα την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά.

Ταυτόχρονα το VF125 άλλαξε και πλέον διαθέτει νέο, υψηλότερων επιδόσεων κινητήρα, με που το τοποθετεί στην κορυφή της κατηγορίας).

Η SYM, με το νέο της κινητήρα, κατάφερε όχι μόνο να αυξήσει την ιπποδύναμη κατά 1.3 ίππους αλλά και να μειώσει την κατανάλωση σε μόλις 1,68 λίτρα τα 100km (EURO 5 - WMTC3), που αντιστοιχεί σε εντυπωσιακή μείωση 10,2%.

Σύγχρονο και σπορ

Το νέο VF125 ακολουθεί τη φόρμα του κορυφαίου και ιδιαίτερα σπορ VF185. Κάθε τμήμα του δείχνει την προσοχή στη λεπτομέρεια και ταυτόχρονα διαθέτει πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Συγkεκριμένα:

  • Πίσω φωτιστικό σώμα τύπου LED

  • Φώτα ημέρας (DRL), αποτελούμενα από 9 LED σε σχήμα τόξου.

  • Μεγάλη σέλα 2 επιπέδων, με αντιολισθητική επένδυση και χαρακτηριστική κόκκινη ραφή

  • Μαρσπιέ συνεπιβάτη μεγάλης επιφάνειας.

  • Έξυπνες θήκες για τα εργαλεία του οχήματος και αρκετός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για μικροπράγματα όπως αδιάβροχα και γάντια.

  • Διακόπτη για αυτόματο άνοιγμα της σέλας τοποθετημένο στο δεξί χειριστήριο του τιμονιού, χωρίς να χρειάζεται να σβήσει το όχημα.

  • Πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και μία ψηφιακή LCD οθόνη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

  • Κεντρικό μαγνητικό διακόπτη με κάλυμμα ασφαλείας

Συνολικά βελτιωμένο

Το VF125 παρέχει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και άνεσης στην κατηγορία του με φαρδύ πίσω ελαστικό διάστασης 120/70-17, δύο δισκόφρενα 220mm, με σωληνάκια υψηλής πίεσης και συνδυασμένης πέδησης (CBS) τηλεσκοπικό πιρούνι 26mm διαμέτρου με νέα σκληρότερα ελατήρια και τέλος πίσω αμορτισέρ λαδιού-αερίου ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου.

Ο νέος 4χρονος, αερόψυκτoς, 2βάλβιδος, SOHC, κινητήρας του VF125 με το ημιαυτόματο σασμάν 4 σχέσεων απέκτησε χωρητικότητα 124 κ.εκ. αυξάνοντας τη διαδρομή του κυλίνδρου, προσφέροντας τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας . Η μέγιστη ιπποδύναμη είναι πλέον 9.7ίπποι στις 8.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή 8.7 Nm στις 7.000 σ.α.λ.

Ταυτόχρονα, η κατανάλωση έχει μειωθεί στα 1,68 lt/100Km (WMTC 3), όπως και οι εκπομπές ρύπων CO2 στα 38g/km. Η αυτονομία ξεπερνά πλέον τα 200 χλμ. χάρη στη μείωμένη κατανάλωση, ενώ η υψηλότερη σχέση συμπίεσης στα 9.5:1, προσφέρει καλύτερη απόδοση του κινητήρα.

Το νέο VF125 είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις SYM και διατίθεται σε 4 χρωματισμούς, με το διακοσμητικό “πλαίσιο” χωροδικτύωμα σε χρώμα κόκκινο και ζάντες μαύρες ματ με κόκκινο σιρίτι στην περίμετρό τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!