Συναρπαστικά νέα Kymco για το 2021 (pics & vid)

Νίκος Γιαννούλας
Συναρπαστικά νέα Kymco για το 2021 (pics & vid)
Το πρώτο κύμα των νέων μοντέλων της Kymco για το 2021 αποκαλύφθηκε σήμερα, μεταξύ των οποίων και ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό scooter.

Online φυσικά και σε παγκόσμια πρώτη προβολή, η Kymco αποκάλυψε σημαντικά νέα scooter για το 2021, ενώ έπονται πολύ σύντομα η πρώτη ηλεκτρική της μοτοσικλέτα, ένα τρίτροχο mega scooter και πιθανότατα ένα facelift του κορυφαίου AK550.

Ας γνωρίσουμε όμως τα πρώτα συναρπαστικά νέα μοντέλα που θα ενταχθούν στη γκάμα της Kymco τον επόμενο χρόνο.

F9

To F9 είναι ένα προηγμένο ηλεκτρικό scooter που έρχεται να απαντήσει στη μεγαλύτερη πρόκληση των δίτροχων του είδους: δεν ενθουσιάζουν.

Kymco F9

Το Kymco F9 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις εντυπωσιακές εμπειρίες οδήγησης που αλλάζουν τις αντιλήψεις των αναβατών για τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Ο κινητήρας με ισχύ 9,4kW (13 ίππων) επιταχύνει το πανάλφρο F9 από 0 έως 50 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και φτάνει στην τελική ταχύτητα των 110 χλμ./ώρα. Διαθέτει μπαταρία 96V 40Ah που παρέχει αυτονομία κίνησης για απόσταση 120 χλμ.

Kymco F9

Καθώς έχει τη δυνατότητα ταχεία φόρτισης, η μπαταρία χρειάζεται μόνο 2 ώρες για να ανακτήσει πλήρως την ενέργειά της. Το πρωτοποριακό ωστόσο highlight του F9 είναι το πρώτο αυτόματο κιβώτιο δύο σχέσεων στον κόσμο, ειδικά σχεδιασμένο για ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Αυτό βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα και της ισχύος.

Kymco F9

Παράλληλα το F9, λόγω της ευφυούς σχεδίασης του πλαισίου, έχει απίστευτα μικρό βάρος μόλις 107 κιλών. Σε συνδυασμό με τα φαρδιά ελαστικά 14 ιντσών που προσφέρουν υψηλή πρόσφυση, το F9 είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό scooter, με συμπεριφορά και επιδόσεις πραγματικής μοτοσικλέτας.

DT X360

Η Kymco χαρακτηρίζει το μοντέλο ως το πρώτο "Adventure Crossover" Maxi Scooter στον κόσμο. Αλλάζει έτσι τα δεδομένα όσων πιστεύουν ότι τα σκούτερ προορίζονται για χρήση στην πόλη και μόνο.

Με το νέο DT X360, όσοι αναβάτες σκούτερ αναζητούν διαφορετικές εμπειρίες και θέλουν να επεκτείνουν τον ορίζοντα των δυνατοτήτων κίνησης, έχουν την επιλογή.

Το Kymco DT X360 διαθέτει αναλογίες μοτοσικλέτας διπλής χρήσης. Το τιμόνι είναι πολύ πιο φαρδύ για καλύτερο έλεγχο σε ανώμαλο οδόστρωμα, ενώ θέση οδήγησης είναι ψηλότερα τοποθετημένη. Οι τροχοί από ελαφρύ κράμα και τα ελαστικά διπλής χρήσης ενισχύουν την ικανότητά του να κινείται και εκτός δρόμου.

Επιπλέον, το DT X360 διαθέτει σύστημα χωρίς κλειδί που προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητα, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που αυξάνει σημαντικά τη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες και έγχρωμη οθόνη LED για τον πίνακα οργάνων, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη αναγνωσιμότητα.

KRV

Τα συμπαγή σκούτερ είναι ότι καλύτερο για καθημερινή αστική μετακίνηση. Ταυτόχρονα όμως, κάθε αναβάτης επιθυμεί ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Ακριβώς αυτές προσφέρει το KRV, ένα συμπαγές αλλά αποδοτικό scooter που εξασφαλίζει κορυφαία άνεση.

Kymco KRV

Εξοπλισμένο με ABS, TCS, LED φωτισμό και σύστημα εκκίνησης και παύσης χωρίς κλειδί, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό και σχεδίαση επίπεδου δαπέδου για βέλτιστη θέση οδήγησης αλλά και κορυφαία πρακτικότητα. Η ανάρτηση είναι ιδιαίτερα προηγμένη, καθώς το KRV διαθέτει ένα ανεξάρτητο πίσω ψαλίδι, ακριβώς όπως οι μοτοσικλέτες αλλά και το κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα της Kymco, το AK 550.

Kymco KRV

Με αυτή τη νέα πίσω ανάρτηση το KRV έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους, άψογη λειτουργία του πίσω αμορτισέρ και επομένως κορυφαία πρόσφυση. Παράλληλα, το μοντέλο διαθέτει ένα εντελώς νέο μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 175 κ.εκ, που παρέχει υψηλή ισχύ και ροπή, χωρίς κραδασμούς και με άψογη ποιότητα λειτουργίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!