Πιο προσιτό από ποτέ το Ford Kuga

Gazzetta team
Πιο προσιτό από ποτέ το Ford Kuga
Το οικογενειακό SUV της Ford βάζει σοβαρή υποψηφιότητα ως το επόμενο αυτοκίνητό σας χάρη στα πληθωρικά προσόντα του, τη μοναδική εγγύηση των 8 ετών και την τιμή εκκίνησης από 21.375 ευρώ!

Το Ford Kuga αποτελεί την ιδανική έκφραση ενός σύγχρονου SUV με άνετο και προσαρμοζόμενο εσωτερικό, τετρακίνητη έκδοση AWD, ισχυρούς και οικονομικούς κινητήρες και πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας που εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες απόδρασης σε οδηγό και επιβάτες.

Το ταξίδι ξεκινά από μέσα

Ευρύχωρο και πολιτισμένο, το εσωτερικό του Kuga μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες και έως 406 λίτρα αποσκευών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πλειάδα στοιχείων εξοπλισμού που κάνουν ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι μια ευχάριστη ανάπαυλα. Το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών αποτελεί μια σημαντική ευκολία, όπως και ο πτυσσόμενος κοτσαδόρος που «εξαφανίζεται» όταν δεν χρησιμοποιείται. Το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο και οθόνη αφής 8" είναι εξοπλισμένο με το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης και ταυτόχρονα αποτελεί το κέντρο ελέγχου του προηγμένου ηχοσυστήματος. Η μεγάλη οθόνη μπορεί να προβάλλει τι συμβαίνει πίσω κατά τη στάθμευση, ενώ μια πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης φροντίζουν για τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια.

Το Ford Kuga διαθέτει μεταξύ άλλων σύστημα αυτόματης πέδησης για αποφυγή των συγκρούσεων, αυτορυθμιζόμενο σύστημα διατήρησης σταθερής ταχύτητας, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα επαγρύπνησης οδηγού, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, Cross Traffic Alert που ανιχνεύει τα διερχόμενα οχήματα κατά την όπισθεν και ενεργοποιεί έναν προειδοποιητικό ήχο, αυτόματη μεγάλη σκάλα και αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας. Σημαντικό μερίδιο στην ευκολία και στην ασφάλεια του οδηγού έχουν και οι προβολείς Bi-Xenon με προσαρμοζόμενο φωτισμό, που φωτίζουν καλύτερα τις στροφές τη νύχτα χωρίς να τυφλώνουν τους οδηγούς στα αντίθετα κινούμενα οχήματα.Για την άνεση και την ευζωία όλων των επιβατών φροντίζουν τα άνετα καθίσματα, τα οποία μπορεί να είναι και θερμαινόμενα, ο αυτόματος κλιματισμός, οι πολλές ηλεκτρικές ευκολίες, οι πρακτικές θήκες και φυσικά η προαιρετική, πανοραμική γυάλινη οροφή.

Προηγμένα μηχανικά μέρη για υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση

Το Ford Kuga διαθέτει κινητήρες βενζίνης EcoBoost και diesel TDCi που πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα ρύπων και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν υψηλή ισχύ. Ο βενζινοκινητήρας Ford EcoBoost των 1.5 λίτρων αποδίδει 150 ή 176 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Όσον αφορά στους diesel, υπάρχουν διαθέσιμα μηχανικά σύνολα 1,5 λίτρων με ισχύ 120 ίππων και 2.0 λίτρων με ισχύ 150 ή 180 ίππων. Και σε αυτή την περίπτωση τα διαθέσιμα κιβώτια είναι χειροκίνητα ή αυτόματα 6 σχέσεων.

Με τον ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης των 176 ίππων και τους diesel των 2.0 λίτρων, το Ford Kuga διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης (AWD). Με εντελώς αυτόματη λειτουργία, μπορεί να κατανέμει την κίνηση στον μπροστά ή τον πίσω άξονα, ανάλογα με τις απαιτήσεις εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο στον οδηγό. Ταυτόχρονα, οι εξελιγμένες αναρτήσεις με πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω άξονα, τα ισχυρά φρένα και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρουν κορυφαία απόλαυση οδήγησης και φυσικά κορυφαία ενεργητική ασφάλεια.

Οικονομική, απροβλημάτιστη και αξιόπιστη σχέση για πολλά χρόνια

Με την μοναδική σήμερα εγγύηση 8 ετών, το Kuga επιβεβαιώνει με εμφατικό τρόπο την προηγμένη τεχνολογία και κατασκευαστική πιστότητα της Ford. Ταυτόχρονα, με την τιμή του να ξεκινά από 21.375 ευρώ, το μοντέλο αποτελεί μια κορυφαία value for money πρόταση. Οι θετικές εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η Ford προσφέρει τα σύγχρονα και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα MyKuga, τα οποία εξασφαλίζουν είτε χαμηλό επιτόκιο από μόλις 1%, είτε προκαταβολή από 0%, είτε τέλος πολύ προσιτή μηνιαία δόση . Η στιγμή λοιπόν για να αποκτήσετε ένα από τα πλέον προσεγμένα αισθητικά, ασφαλή, άνετα, αποδοτικά και προσιτά SUV, έφτασε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!