Τρία SUV που έκαναν τη διαφορά στη Γενεύη (vids)

Gazzetta team
Τρία SUV που έκαναν τη διαφορά στη Γενεύη (vids)
Παρουσιάζουμε τρία SUV, καθένα από τα οποία έλαμψε για τους δικούς του λόγους στη Γενεύη. Το ένα λόγω διαστάσεων, το δεύτερο λόγω επιδόσεων και το τρίτο, επειδή είναι το πρώτο μέλος μίας νέας μάρκας.

Σε κάθε περίπτερο του Σαλονιού της Γενεύης υπήρχε τουλάχιστον και από ένα καινούριο SUV. Εμείς επιλέξαμε και παρουσιάζουμε σε βίντεο τρία τέτοια μοντέλα, που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες προδιαγραφές τους.

Κlassen 1016, το μέγεθος μετρά

Βασίζεται στο Range Rover νέας γενιάς και φέρει την υπογραφή του γερμανικού οίκου βελτιώσεων Klassen με ειδίκευση στις θωρακίσεις οχημάτων. Οι Γερμανοί δημιούργησαν ένα εξάπορτο, θωρακισμένο SUV μήκους 6,22 μ., το οποίο προορίζεται για Ρώσους ολιγάρχες και Αραβες σεΐχηδες. Όσο για την τιμή του, αυτή εξαρτάται από τα αξεσουάρ με τα οποία μπορείς να το παραγγείλεις και είναι…ατέλειωτα.

Lamborghini Urus, ταύρος σε υαλοπωλείο

H Urus είναι το δυνατότερο SUV παραγωγής, που παρουσιάστηκε στη Γενεύη. Το ιταλικό μοντέλο εφοδιάζεται με V8 Biturbo κινητήρα βενζίνης και 650 ίππους ισχύ, χάρη στους οποίους πιάνει έως και 305 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα. Οι τιμές της Lamborghini Urus ξεκινούν στο εξωτερικό λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ, οπότε μιλάμε για έναν απαγορευμένο καρπό για τους κοινούς θνητούς. Όπως ισχύει βέβαια για όλες τις Lamborghini.

Cupra Ateca, με μεσογειακό ταμπεραμέντο

Πρώτο δείγμα γραφής για την –ανεξάρτητη και με δικό της λογότυπο πλέον- μάρκα Cupra και μάλιστα πολύ επιτυχημένο. Αναφερόμαστε στο Cupra Ateca με 300 ίππους ισχύ, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με επτά ταχύτητες. Επιτάχυνση 0 – 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 6’’, τελική σχεδόν 250 χλμ./ώρα και τιμές λίγο πάνω από 40.000 ευρώ στην Ευρώπη. Οι τέσσερις εξατμίσεις και τα υπέροχα χρώματα κερασάκι στην τούρτα για το ισπανικό μοντέλο με σπορ DNA.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!