23 με 31 Οκτωβρίου η έκθεση «Αυτοκίνηση 2021» στην Αθήνα

Gazzetta team
23 με 31 Οκτωβρίου η έκθεση «Αυτοκίνηση 2021» στην Αθήνα
Η μοναδική ελληνική έκθεση αυτοκινήτου, «Αυτοκίνηση 2021» ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φίλους των τεσσάρων τροχών το διάστημα 23 με 31 Οκτωβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, Metropolitan expo.

Aπό το 1996 δίνει η έκθεση Αυτοκίνηση τον παλμό στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο θεσμό του χώρου. Η Αυτοκίνηση 2021 θα είναι μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να υποδεχθούν πάνω από 120.000 επισκέπτες και να αναδείξουν την Ελλάδα σε ένα future innovative hub οχημάτων. Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, λάτρεις του αυτοκινήτου και φυσικά επαγγελματίες επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική avant-garde εμπειρία.

Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, οικολογική μετακίνηση, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και μία ολιστική προσέγγιση της κινητικότητας θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών ενοτήτων, που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Αυτοκίνησης 2021.

Ο υπερσύγχρονος χώρος της Metropolitan expo, που θα φιλοξενήσει την έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εταιρειών του κλάδου με την εγκατάσταση θεματικών περιπτέρων, ενώ θα παρέχεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα προγραμματισμένων συναντήσεων, ώστε να διευρύνουν το φάσμα των συνεργασιών τους.

Η παράλληλη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου με διακεκριμένους ομιλητές, στελεχών της βιομηχανίας του αυτοκινήτου καθώς επίσης και η διεξαγωγή ημερίδων - παρουσιάσεων και φυσικά test drives σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες, θα παίξουν κομβικό ρόλο στη διεξαγωγή της Αυτοκίνησης 2021.

Η μετακίνηση, η εξέλιξή της, η προοπτική της στο μέλλον, η σύνδεσή της με την οικονομία και την οικολογία αποτελούν έμπνευση και πάθος για την ομάδα της Αυτοκίνησης expo.

Η Αυτοκίνηση 2021 τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!