Εορταστικό inMotion με λάμψη «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα

Νίκος Γιαννούλας
Εορταστικό inMotion με λάμψη «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα
Στο νέο inMotion 71 by gazzetta θα μάθετε τα πάντα σχετικά με το αυτοκίνητο της χρονιάς 2021 για την Ελλάδα και θα διαβάσετε δωρεάν τις δοκιμές των πιο σημαντικών νέων μοντέλων με δύο και τέσσερις τροχούς.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλες και όλους. Με περιορισμούς στις μετακινήσεις λόγω lockdown αλλά χωρίς την παραμικρή έκπτωση στην ενημέρωση, το τελευταίο inMotion για το 2020 ήρθε γεμάτο αναλυτικές δοκιμές, ενδιαφέροντα νέα και συναρπαστικά ρεπορτάζ. Για να σας προσφέρει την πληρέστερη δωρεάν και online ενημνέρωση πανεύκολα, με ένα κλικ, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας.

Το νέο Renault Captur απέσπασε τον βαρύτιμο τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021» για την Ελλάδα και φυσικά κερδίζει τη μερίδα του λέοντος, με μια αναλυτική παρουσίαση 10 σελίδων.

Εκτεταμένη όμως είναι και η δοκιμή του νέου Seat Leon, ενός μοντέλου με τεράστια σημασία για την ισπανική μάρκα, το οποίο μάλιστα σηματοδοτεί και την υβριδική της εποχή.

Στη δοκιμή του νέου Ford Puma DCT με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ανακαλύπτουμε πόσο πιο εύκολο και πρακτικό είναι το συμπαγές SUV, ενώ η ανανεωμένη έκδοση του Citroen C3 μας συστήνεται και με τον turbo κινητήρα των 1.2 λίτρων.

Ακόμα ένα γαλλικό μοντελάκι, το νέο Renault Clio, το οδηγούμε με το νέο κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης/υγραερίου) και ανακαλύπτουμε έναν ακούραστο και ταυτόχρονα πολύ οικονομικό δρομέα μεγάλων αποστάσεων. Στο πεδίο των επαγγελματικών οχημάτων, δοκιμάζουμε το ολοκαίνουριο Isuzu D-Max, ένα pick up με μεγάλη ιστορία και φυσικά λαμπρό μέλλον στην ελληνική αγορά.

Στα παγκόσμια πρωταθλήματα της Formula 1 και του MotoGP μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα, έχουμε όμως μια πολυσέλιδη ανασκόπηση των πιο σημαντικών στιγμών της F1 για το 2020.

Η μοτοσικλέτα εκπροσωπείται αυτό το μήνα με την παρουσίαση της εξωπραγματικής Vyrus Alyen και τη δοκιμή της αναβίωσης μιας εξαιρετικά αγαπημένης μίνι μοτοσικλέτας της ελληνικής αγοράς, του Honda Z125 Monkey.

Καλή ανάγνωση με υγεία και ευτυχισμένο το 2021

Διαβάστε το τεύχος 71 εδώ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!