Η Hyundai με το βλέμμα στο «μέλλον» μετά τον Covid-19

Γιώργος Βαρίνος
Η Hyundai με το βλέμμα στο «μέλλον» μετά τον Covid-19
Μένουμε σπίτι, αλλά μας αρέσει περισσότερο να σκεπτόμαστε, να ονειρευόμαστε, να υποσχόμαστε το «μετά». Το νέο video-μήνυμα της Hyundai γεμίζει όλους μας με αισιοδοξία.

Η Hyundai εκφράζει μία αισιόδοξη υπόσχεση για όλους μας, για το «μετά». Προστατεύει τους Πελάτες της, τους συνεργάτες της, τους ανθρώπους της, και συνεισφέρει στη μάχη εναντίον του COVID-19.

H Hyundai ενημερώνει πως:

Είναι επισκέψιμο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai, με την κατηγορία Β2 κατ’εξαίρεσιν μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα).
Είναι διαθέσιμη η πλήρης και λειτουργική η Οδική Βοήθεια που παρέχει η Hyundai στους κατόχους νέων αυτοκινήτων Hyundai, 24 ώρες το 24ωρο.
Επεκτείνεται αυτόματα και δωρεάν έως τις 31 Μαΐου 2020 η Εργοστασιακή Εγγύηση Πελατών Hyundai που λήγει μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30ης Μαΐου 2020.
Υπάρχει διαθέσιμη η εξυπηρέτηση από τις Εκθέσεις Hyundai διά τηλεφώνου σε κάθε ερώτημα Πελάτη.

Και επίσης οι Πελάτες μπορούν να αναζητήσουν τα στοιχεία επαφής του Δικτύου Hyundai στη διεύθυνση: https://www.hyundai.gr/hyundai-network/

Το video της Hyundai εκφράζει την αισιόδοξη υπόσχεση για το «μετά».

Δείτε το video.

Η Hyundai στη μάχη κατά του COVID-19

Η Hyundai από τις πρώτες εβδομάδες της κρίσης έχει ήδη θέσει το στόλο των δημοσιογραφικών της αυτοκινήτων στην διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Υγείας, για το σκοπό της εξυπηρέτησης πραγματοποίησης κατ' οίκον ελέγχων κρουσμάτων του ιού COVID-19 στους συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!