Στην παραγωγή το 2021 η ηλεκτρική «γουρούνα» της Tesla 

Πέτρος Σηφαλάκης
Στην παραγωγή το 2021 η ηλεκτρική «γουρούνα» της Tesla 
Μαζί με το Cybertruck, o Έλον Μασκ μας αποκάλυψε και το Cyberquad ATV, μια ηλεκτροκίνητη «γουρούνα» που θα βγει στην αγορά σε ένα χρόνο από σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Cybertruck, εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε ένα ATV να μπαίνει στη σκηνή και να παρκάρει στην «καρότσα» του Pick-Up. Ο Έλον Μασκ, είπε ότι η «γουρούνα» που ετοιμάζει, είναι σε εξέλιξη και θα περάσει στην παραγωγή άμεσα. Πλέον, γνωρίζουμε ότι θα το δούμε το 2021, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω του Twitter.

Ακόμη βέβαια δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα πωλείται αποκλειστικά σε πελάτες του Cybertruck ή αν θα διατίθεται και ως αυτόνομο προϊόν της Tesla στην αγορά και περιμένουμε διευκρινήσεις από τον Μασκ σε αυτό το κομμάτι. Ο ίδιος, δήλωσε ότι και οι ηλεκτροκίνητες motocross θα έχουν ένα ενδιαφέρον, απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μια τέτοια μοτοσικλέτα δρόμου επειδή τις θεωρεί επικίνδυνες.

Όταν ήταν μόλις 17 ετών, είχε ένα σφοδρό ατύχημα που παραλίγο να τον σκοτώσει, όπως ο ίδιος λέει, οπότε δεν προβλέπεται να ενταχθεί στην γκάμα της Tesla. Μπορεί όμως να δημιουργήσει μια εκτός προδιαγραφών δρόμου για αποκλειστική χρήση σε χωμάτινες διαδρομές. Για την ώρα δεν ξέρουμε τι κινητήρα φοράει το ATV που θα περάσει στην παραγωγή το 2021. Σίγουρα πάντως θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις ισχύος και θα είναι τετρακίνητο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!