H TRD κάνει τη νέα Toyota Supra πραγματικό «αγρίμι» (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H TRD κάνει τη νέα Toyota Supra πραγματικό «αγρίμι» (pics)
Οι εξωτερικές βελτιώσεις που έκανε η TRD στη νέα Supra την κάνουν πολύ πιο επιθετική, για τους λάτρεις της βελτίωσης με εργοστασιακή «σφραγίδα».

Οι βελτιωτές έχουν ήδη ξεκινήσει το «πάρτι» με τη νέα Toyota Supra και σύντομα θα δούμε κάθε λογής body kit και wide body kit για όσους θέλουν να... βγάζουν μάτι. Η TRD (Toyota Racing Development) όμως, σαν παράρτημα της Toyota δεν μπορεί να καταφύγει σε ακραίες λύσεις που θα αμβλύνουν το χαρακτήρα του μοντέλου και έτσι μας παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο διακριτικά βελτιωμένο, που όμως στο σύνολό του αποκτά μια πολύ πιο επιθετική εμφάνιση.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Αεροδυναμικοί διαχύτες, σπόιλερ εμπρός, ποδιές, αεροτομή, προσθήκες στον πίσω προφυλακτήρα και νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με ελαστικά επιδόσεων Michelin Pilot Sport 4 S. Ακόμη η TRD δεν έχει λανσάρει κάποιο πακέτο βελτίωσης του κινητήρα, της ανάρτησης ή των φρένων, όμως στο μέλλον δεν αποκλείεται να συμβεί, για τους πιο... απαιτητικούς. Η επίσημη παρουσίαση του πακέτου εμφανισιακής βελτίωσης της Toyota Supra από την TRD θα γίνει σε μια έκθεση βελτιωτών στην Οσάκα της Ιαπωνίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!