Το Jannarelly Design-1 σε ταξιδεύει στο χρόνο (vid)

Gazzetta team
Το Jannarelly Design-1 σε ταξιδεύει στο χρόνο (vid)
Με τα new retro χαρακτηριστικά του να το καθιστούν ενδιαφέρον και ελκυστικό το Jannarelly Design-1 κάνει τις πρώτες του βόλτες.

Στην εποχή του YouTube και του Facebook, το Jannarelly Design-1 χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια από την ημέρα που παρουσιάστηκε για να εμφανιστεί το πρώτο του video εν κινήσει. Η εταιρεία από το Ντουμπάι στο πρώτο της επίσημο αυτό video παρουσίασε και τις δύο εκδόσεις του new retro διθέσιου, σπορ οχήματος.

Την roadster που δεν είναι απλώς χωρίς οροφή, αλλά χωρίς καν παρμπρίζ και την… coupe με την ιδιαίτερη αυτή σκληρή οροφή που φοριέται πάνω στο αμάξωμα του Jannarelly. Τα δύο αυτοκίνητα μας δείχνουν κατά βάση τον όμορφο ήχο που αφήνουν κατά τη λειτουργία τους, καθώς κινούνται στο υψηλότερο βουνό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όσον αφορά τις επιδόσεις τους, αυτές τις υποθέτουμε μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αφορούν έναν V6 κινητήρα 3,5 λίτρων με 304 ίππους, ο οποίος στέλνει την κίνηση μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων στον πίσω άξονα και στο μπλοκέ διαφορικό που διαθέτει αυτός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!