Formula 1 και MotoGP μας κρατάνε συντροφιά στο σπίτι!

Gazzetta team
Formula 1 και MotoGP μας κρατάνε συντροφιά στο σπίτι!
Τα πρωταθλήματα της Formula 1 και του MotoGP δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, μπορούμε όμως να παρακολουθήσουμε τους virtual αγώνες που διοργανώνονται, οι οποίοι έχουν αντίστοιχο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό.

Κανένα διεθνές πρωτάθλημα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας δεν «τρέχει» σήμερα λόγω κορονοϊού. Οι φίλοι των motorsports μπορεί να μην έχουν κάτι να παρακολουθήσουν, η τεχνολογία ωστόσο τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν virtual αγώνες των μεγαλύτερων διοργανώσεων, όπως η Formula 1 και το MotoGP! Για αυτό το Σαββατοκύριακο, τα νέα είναι εξαιρετικά, καθώς η F1 αποφάσισε να καταστήσει την κατά τα άλλα συνδρομητική F1 TV απολύτως ελεύθερη, από τις 9 Απριλίου και 2020 και για 30 ολόκληρες ημέρες. Ταυτόχρονα, θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το δεύτερο εικονικό αγώνα MotoGPτην Κυριακή, στον οποίο θα συμμετέχουν πολλοί από τους κορυφαίους αναβάτες.

«Ξεκλείδωσε» η Formula 1

Mέσα από την επίσημη σελίδα της Fomula 1 μπορείτε να βρείτε προτάσεις για μερικούς από τους καλύτερους αγώνες όλων των εποχών, με πρωταγωνιστές τους Σουμάχερ, Σένα, Προστ, Βιλνέβ, Ρόσμπεργκ, Κούλθαρ, Χάκινεν. Επίσης, στην F1 TV μπορείτε να βρείτε μια σειρά από εμβληματικά ντοκιμαντέρ με θέμα κορυφαίους οδηγούς, ομάδες και άλλες θεματικές που συναρπάζουν.

Εξαιρετική πρωτοβουλία για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, η δωρεάν πρόσβαση σε αρχειακό υλικό της F1 είναι μια σπάνια και μοναδική ίσως ευκαιρία -ελπίζοντας ότι δεν θα βιώσουμε κάποια πανδημία σύντομα- ώστε να ζήσει κανείς όλη τη μαγεία του αθλήματος, με την παρακολούθηση αγώνων από το 1981 έως και σήμερα.

Μεγάλος αγώνας στο MotoGP

Μπορεί στον πρώτο virtual αγώνα του MotoGP να έλειπε ένα μεγάλο αστέρι, ο Βαλεντίνο Ρόσι, στο δεύτερο, αυτή την Κυριακή, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν.

Ο δεύτερος αγώνας θα αποτελείται από μια σειρά δέκα γύρων στο Red Bull Ring της Αυστρίας. Ο Ρόσι θα τρέξει με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, μαζί με τον Μάβερικ Βινιάλες.

Υπονθυμίζουμε ότι στον πρώτο εικονικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Μουτζέλο της Ιταλίας και είχε έξι γύρους, νικητής ήταν ο Άλεξ Μάρκεθ, αδερφός του Μαρκ Μάρκεθ. Στον αγώνα αυτής της Κυριακής σημειώστε ότι θα συμμετέχει ο Μαρκ Μάρκεθ με τον Άλεξ Μάρκεθ, ο Ντανίλο Πετρούτσι, ο Μισέλ Πίρο, ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο Φραντσέσκο Μπανάια, ο Τακάκι Νακαγκάμι, ο Τίτο Ραμπάτ, ο Μάβερικ Βινιάλες και ο Βαλεντίνο Ρόσι, μαζί με άλλους παίκτες που θα συμπληρώσουν το ψηφιακό γκριντ.

Πριν από τον αγώνα θα έχουμε πεντάλεπτες κατατακτήριες δοκιμές αλλά και ελεύθερα δοκιμαστικά. Ο νέος εικονικός αγώνας του virtual MotoGP θα μεταδοθεί στις 12 Απριλίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας και θα έχουμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Cosmote TV αλλά και από το επίσημο site του MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!