Φερστάπεν: «Πολύ θετικά δείγματα από το νέο μονοθέσιο» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Φερστάπεν: «Πολύ θετικά δείγματα από το νέο μονοθέσιο» 
Κατά την παρουσίαση στην πίστα του Σίλβερστοουν, ο Μαξ Φερστάπεν ευχαριστήθηκε πολύ το νέο μονοθέσιο και είπε ότι έδωσε μια πολύ καλή πρώτη εικόνα!

Οι προσδοκίες της Red Bull για το 2020, είναι πολύ μεγάλες. Η ομάδα στοχεύει να φτάσει στον κορυφαίο ανταγωνισμό και ο Μαξ Φερστάπεν, έχει ανεβάσει πολύ τους στόχους του, λέγοντας ότι θέλει να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα! Κατά την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου, ο Μαξ Φερστάπεν οδήγησε το αυτοκίνητο στην πίστα του Σίλβερστοουν. Ήταν η πρώτη του επαφή με το μονοθέσιο σε πίστα και είπε:

«Μόλις τελείωσα την ημέρα βιντεοσκόπησης με την RB16. Τα δείγματα ήταν πολύ θετικά. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουν όλα σωστά πριν πάμε στη Βαρκελώνη. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά». Από την άλλη, ο Άλεξ Άλμπον δεν έχει διαμορφώσει τη δική του γνώμη καθώς δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να οδηγήσει το νέο μονοθέσιο. Η πρώτη του επαφή θα είναι στη Βαρκελώνη, με την έναρξη των επίσημων δοκιμαστικών!

Μια ανάσα πριν την έναρξη της σεζόν!

Τα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, στο φημισμένο σιρκουί της Βαρκελώνης. 19 με 21 Φεβρουαρίου θα είναι το πρώτο σκέλος, ενώ θα υπάρχει και δεύτερο στις 26 με 28 Φεβρουαρίου. Λίγο μετά, θα γίνει και η επίσημη έναρξη της σεζόν για τη Formula 1 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, στις 15 Μαρτίου. Έως τότε όμως, είμαστε στην αναμονή παρουσίασης των νέων μονοθεσίων από τις ομάδες, καθώς ακόμη δεν μας έχουν δείξει όλοι τα νέα τους όπλα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!