Oλες οι ημερομηνίες παρουσίασης των νέων μονοθεσίων της Formula 1

Gazzetta team
Oλες οι ημερομηνίες παρουσίασης των νέων μονοθεσίων της Formula 1
Δείτε πότε θα αποκαλύψουν επίσημα οι ομάδες της Formula 1 τα αυτοκίνητά τους για το πρωτάθλημα του 2020, το οποίο ελπίζουμε να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον έως το τέλος του.

Κάθε χρόνο τα ίδια. Οι οπαδοί της Formula 1 μετρούν τις ημέρες μέχρι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και οι ομάδες να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, όσον αφορά στα αποκαλυπτήρια των καινούριων μονοθεσίων τους. Η Ferrari ήταν εφέτος η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε, πότε θα παρουσιάσει το νέο μονοθέσιο των Φέτελ και Λεκλέρ για το 2020 και τώρα πλέον γνωρίζουμε τις ημερομηνίες και για όλους τους ανταγωνιστές της. Καταληκτική ημερομηνία αποτελεί σε κάθε περίπτωση η 19η Φεβρουαρίου, οπότε ξεκινούν εφέτος οι πρώτες χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης, στις οποίες θα συμμετέχουν οι ομάδες με τα νέα τους αυτοκίνητα.

Ας δούμε λοιπόν, πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια σε κάθε ομάδα.

Ferrari

H ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πρώτη την ημερομηνία της δικής της παρουσίασης. Συγκεκριμένα το νέο αυτοκίνητο των Φέτελ και Λεκλέρ θα παρουσιαστεί στις 11 Φεβρουαρίου στο Teatro Valli της επαρχίας Ρέτζιο Εμίλια, όπου «γεννήθηκε» και η ιταλική σημαία. Οι Ιταλοί δεν έχουν ανακοινώσει προς το παρόν το όνομα του νέου αυτοκινήτου τους.

Mercedes

Τα Ασημί Βέλη θα αποκαλύψουν τις νέες βολίδες τους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Το νέο μονοθέσιο θα ονομάζεται W11 και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην ιστορική πίστα του Σίλβερστον.

Red Bull

Οι Ταύροι ανακοίνωσαν τελευταίοι τη δική τους ημερομηνία λανσαρίσματος του νέου μονοθεσίου τους. Συγκεκριμένα η νέα RB16, που θα συνεχίσει να εφοδιάζεται και εφέτος με κινητήρες Honda, θα δει τα φώτα της δημοσιότητας την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου.

McLaren

Εδώ φανέρωσε τη ημερομηνία της πρεμιέρας δήθεν «κατά λάθος» ο Λάντο Νόρις σε ένα live video. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο οδηγός της ομάδας, η νέα McLaren MCL35 θα βρεθεί μπροστά στις κάμερες και στα φλας των φωτογράφων την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου.

Renault

Οι Γάλλοι θα τραβήξουν το σεντόνι από το καινούριο τους μονοθέσιο στις 12 Φεβρουαρίου στο Παρίσι. Αν συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα ονοματολογίας, τότε θα φέρει το νέο γαλλικό αυτοκίνητο τον κωδικό R.S. 20.

Αlpha Tauri

Η Toro Rosso μετονομάσθηκε και θα τρέχει από εφέτος στο πρωτάθλημα της Formula 1 ως Alpha Tauri. Η αυστριακή ομάδα θα δείξει το νέο της αυτοκίνητο στις 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο Ζάλτσμπουργκ, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό το όνομα του μονοθεσίου.

Racing Point

Η νέα Racing-Point Mercedes θα αποκαλυφθεί στις 17 Φεβρουαρίου στις 15.30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μόντζεε της Αυστρίας, όπου εδρεύει ο βασικός χορηγός της ομάδας, δηλαδή η εταιρεία BWT. Ο κωδικός του νέου αυτοκινήτου θα είναι πιθανότατα RP20.

Αlfa Romeo

H θυγατρική ομάδα της Ferrari θα παρουσιάσει το νέο της αυτοκίνητο στις 19 Φεβρουαρίου το πρωί. Τότε θα ξεκινήσουν οι πρώτες εφετινές χειμερινές δοκιμές της Formula 1, στις οποίες θα λάβει μέρος η νέα C39.

Haas

Παρόμοια τακτική με την Alfa Romeo θα ακολουθήσει και η αμερικανική Haas, καθώς θα λανσάρει το νέο της αυτοκίνητο με τον κωδικό VF-20 επίσης στις 19 Φεβρουαρίου το πρωί στο πλαίσιο των χειμερινών δοκιμών της Formula 1.

Williams

Η ιστορική ομάδα από τη Μεγάλη Βρετανία θα λανσάρει τη νέα βολίδα της αποκλειστικά διαδικτυακά. Αυτό θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδας και το νέο μονοθέσιο θα ονομάζεται FW43.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!