Ο Τσαρλς Λεκλέρκ μας ξεναγεί στο Μονακό με Alfa Romeo Stelvio QV (vid)

Gazzetta team
Ο Τσαρλς Λεκλέρκ μας ξεναγεί στο Μονακό με Alfa Romeo Stelvio QV (vid)
Λίγο πριν την έναρξη ενός αγωνιστικού Σαββατοκύριακου στο Μονακό, για ένα από τα πιο εμβληματικά Γκραν Πρι κάθε χρονιάς, ο πιλότος της Alfa Romeo Sauber μας πάει μια βόλτα στους διάσημους δρόμους του σιρκουί.

Έφτασε ο καιρός για το Γκραν Πρι του Μόντε Κάρλο, ένας από τους πιο γλάμουρ και εμβληματικούς αγώνες. Για να αναδείξει την περίσταση η Alfa Romeo ζήτησε από τον Τσαρλς Λεκλέρκ, οδηγό της Alfa Romeo Sauber F1 Team, να μας ξεναγήσει στη διάσημη διαδρομή οδηγώντας μια Stelvio Quadrifoglio. Ο Λεκλέρκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντε Κάρλο και μας μιλά για την αγάπη του για τον τόπο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, λέει: «Νιώθω κάπως περίεργα ν’ αγωνίζομαι στους δρόμους τους οποίους μεγάλωσα, τώρα βρισκόμαστε στην αφετηρία. Εδώ έπαιρνα το λεωφορείο για να πάω σχολείο, το να οδηγώ εδώ ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία.

Είναι διασκεδαστικό. Εδώ είναι το πιο στενό κομμάτι της διαδρομής, είναι πάντα δύσκολο να το κοντρολάρεις. Στο πέταλο πρέπει να στρίψεις το τιμόνι πάρα πολύ και δεν είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτό. Φτάνουμε στο κομμάτι του τούνελ που είναι πάντα δύσκολο καθώς έχουμε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Βγαίνοντας με το φως να σε τυφλώνει στα μάτια είσαι σχεδόν τυφλός μέχρι να προσαρμοστούν. Εδώ είμαστε στη Rascasse είναι ωραία για να κάνεις πάρτι εδώ την Κυριακή το βράδυ μετά το Γκραν Πρι αφού όλα έχουν τελειώσει. Θα σας δω στο Μονακό για τον αγώνα. Γειά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!