Μακροχρόνιες λύσεις ζητάει ο Φέτελ

Gazzetta team
Μακροχρόνιες λύσεις ζητάει ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι η Ferrari πρέπει να βρει μακροχρόνιες λύσεις για να διορθώσει τα προβλήματά της και να μην επαναλάβει τα λάθη της.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Σεμπάστιαν Φέτελ βλέπει τον Λιούις Χάμιλτον να έχει σοβαρές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου στο Όστιν. Ο Γερμανός ελπίζει να μη συμβεί αυτό και να πάρει παράταση η υπόθεση πρωτάθλημα.

Γι' αυτό, ζητάει από τη Ferrari να βρει μακροχρόνιες λύσεις, προκειμένου να διορθώσει τα προβλήματά της και να μην επαναλάβει τα λάθη της. «Υπάρχουν λόγοι για τα θέματα που είχαμε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα από την πλευρά μας.

Είναι φυσιολογικό να πιέζουμε στο όριο. Κάποιες φορές κάνεις μικρά λάθη, τα οποία αργότερα έχουν συνέπειες. Είναι πάντα ένα μείγμα από αυτά τα πράγματα.

Πονάει πολύ, όταν συμβαίνει κάτι χωρίς λόγο. Πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα βρούμε μία μακροχρόνια λύση για το πρόβλημα», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, που βλέπει το ενδεχόμενο για πέμπτο τίτλο της καριέρας του να απομακρύνεται. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο αντίπαλοι έχουν διαφορά 59 βαθμών πριν τον αγώνα του Όστιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!