Ολοκλήρωσε τις δοκιμές με τη Williams και ο ντι Ρέστα

Gazzetta team
Ολοκλήρωσε τις δοκιμές με τη Williams και ο ντι Ρέστα
Ο Πολ ντι Ρέστα ολοκληρώσε και αυτός τις δοκιμές με τη Williams, με την ομάδα του Γκρόουβ να κάνει τις πρώτες της εκτιμήσεις.

Μετά τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο Πολ ντι Ρέστα πήρε μέρος σε δοκιμές με τη Williams στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ. Ο Βρετανός είναι από τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση του Φελίπε Μάσα και ολοκλήρωσε τις δικές του δοκιμές με την ομάδα του Γκρόουβ, που έκανε τις πρώτες της εκτιμήσεις για τον... παρτενέρ του Λανς Στρολ για τη νέα σεζόν.

«Αυτές οι δοκιμές είναι μέρος της συνεχιζόμενης δέουσας επιμέλειάς μας να τσεκάρουμε το οδηγικό μας δίδυμο για το 2018, αλλά η ομάδα δε βιάζεται να επιβεβαιώσει τα πλάνα της, ενώ ολοκληρώνει τις πρώτες της εκτιμήσεις», ανέφερε η ανακοίνωση της Williams, που έκανε λόγο για πολυάσχολη μέρα στη Βουδαπέστη.

Βέβαια, οι δοκιμές έγιναν με μονοθέσιο του 2014, όπως και με τον Κούμπιτσα. Πλέον, μένει η απόφαση των Βρετανών για το αν θα μείνει ο Μάσα ή αν θα τον αντικαταστήσουν μ' έναν εκ των δύο που προαναφέραμε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τόσο ο Πολωνός, όσο και ο ντι Ρέστα, έχουν δοκιμάσει και το φετινό μονοθέσιο της Williams, αφού πήραν μέρος στις επίσημες δοκιμές εξέλιξης της Ουγγαρίας το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!