Σχολή οδήγησης επί πάγου από McLaren στην Αρκτική (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Σχολή οδήγησης επί πάγου από McLaren στην Αρκτική (pics)
Η McLaren θα έχει τη δική της σχολή οδήγησης επί πάγου στην Αρκτική, με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να έχουν την ευκαιρία να μπουν ακόμα και στο τιμόνι της 570S.

Ήδη, οι Lamborghini, Jaguar Land Rover, Porsche έχουν τα δικά τους προγράμματα, τα οποία λειτουργούν ως σχολές οδήγησης επί πάγου, στην Αρκτική. Πλέον, αυτό ισχύει και για τη McLaren, με τη βρετανική μάρκα να προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της, που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, να οδηγήσουν τα μοντέλα της στον πάγο.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Pure McLaren Arctic Experience, θα λαμβάνει χώρα κοντά στην πόλη Ίβαλο της Φινλανδίας και το αποκορύφωμα για τους συμμετέχοντες θα είναι όταν θα μπουν στο τιμόνι της 570S για να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να έχουν πολλά λεφτά στην τσέπη, καθώς θα πρέπει να καταβάλουν 15 χιλιάδες δολάρια (περίπου 13800 ευρώ) για να συμμετάσχουν, στα οποία περιλαμβάνονται διαμονή, όλα τα γεύματα και μέσα μεταφοράς, όμως όχι και το ταξίδι μέχρι τη Φινλανδία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!