Ένα Seat Mii από το Cosmopolitan! (pics)

Νίκος Τσιώκος
Ένα Seat Mii από το Cosmopolitan! (pics)
Η συνεργασία της Seat με το περιοδικό Cosmopolitan έφερε μία ξεχωριστή έκδοση του Mii, που έχει και στοιχεία μόδας!

Αυτοκίνητο με... κάτι λίγο από μόδα έχετε δει; Μάλλον όχι, αλλά ήρθε η ώρα να δείτε! Η συνεργασία της Seat με το γνωστό περιοδικό έφερε στο... φως μία ξεχωριστή έκδοση του Mii, η οποία φυσικά έχει και στοιχεία από τον κόσμο της μόδας. Πρόκειται για το αυτοκίνητο πόλης, το οποίο κυκλοφορεί σε τρίθυρο, πεντάθυρο και από χρώματα σε βιολετί, καραμελέ λευκό.

Μάλιστα, τα μπροστινά φώτα έχουν σχήμα «eyeliner», που είναι παρόμοιο με το makeup ενός ματιού (οι γυναίκες ξέρετε καλύτερα!), τη στιγμή που οι καθρέφτες στο πίσω μέρος τους θυμίζουν... σαμπάνια! Σε χρώμα βιολετί είναι και τα καθίσματα, ενώ ο χώρος στα πόδια του οδηγού και των συνεπιβατών του είναι... ντυμένος με αλουμίνιο!

Όσον αφορά το... περιεχόμενό του, πρόκειται για ένα τρικίλυνδρο κινητήρα ενός λίτρου με 60 και 75 ίππους, με τη μετάδοση να γίνει μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων 5 σχέσεων στην πρώτη περίπτωση και μέσω ενός χειροκίνητου ή αυτόματου 5 σχέσεων στη δεύτερη.

Επίσης, η ισπανική μάρκα, που ανήκει στον Όμιλο της Volkswagen, προσφέρει κι έναν κινητήρα ξανά ενός λίτρου, αλλά με 68 ίππους και με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, το οποίο λέγεται ότι θα έχει μέση κατανάλωση 4,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων 83 γρ./χλμ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά εξτρά, όπως ένα ηχοσύστημα 300 watt με subwoofer, αισθητήρες παρκαρίσματος, καθώς και διάφορες εφαρμογές, όπως το You&Mii ColorConnection+, το Seat Mii Cosmopolitan, το DriveMii για Anroid και IOS, αλλά και το πακέτο Cosmopolitan Lifestyle Collection.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ξεχωριστή αυτή έκδοση του Mii παρουσιάστηκε στην εκθαμβωτική εκδήλωση FashFest στο Λονδίνο, αλλά και πως αναμένεται να διατεθεί προς πώληση στις αρχές του 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!