Φέτελ: «Σωστή η ανανέωση του Ραϊκόνεν»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Σωστή η ανανέωση του Ραϊκόνεν»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θεωρεί σωστή κίνηση να διατηρήσει για μία ακόμα χρονιά τον Κίμι Ραϊκόνεν η Ferrari. «Πιο εύκολη τώρα η ζωή», είπε ο Iceman.

Υπέρ της παραμονής του Κίμι Ραϊκόνεν ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος θεωρεί σωστή την κίνηση της Ferrari να διατηρήσει τον Iceman και για το 2017. «Πιστεύω ότι ήταν το σωστό. Αμφότεροι πιέζουμε πολύ σκληρά με πρώτο στόχο να πιάσουμε τους πρωτοπόρους, οπότε υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μας. Θα έλεγα ότι ο Κίμι κι εγώ έχουμε τα λιγότερα προβλήματα εγωισμού σε όλα τα πάντοκ.

Αυτό είναι καλό για την ομάδα. Η δουλειά προς την ίδια κατεύθυνση ξεχρεώνει. Στην πίστα αγωνιζόμαστε και οι δύο σκληρά, και ο ένας εναντίον του άλλου, όμως δεν υπάρχει προσωπική ατζέντα. Με τον Κίμι δεν υπάρχουν πολιτικές και αυτό κρατάει μία ηρεμία», δήλωσε ο Γερμανός σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

Ραϊκόνεν: «Πιο εύκολη τώρα η ζωή»

Από τη μεριά του, ο Κίμι τόνισε ότι τώρα η ζωή του είναι πιο εύκολη, καθώς δεν πρέπει να απαντάει συνεχώς στις ίδιες ερωτήσεις. «Είμαι χαρούμενος, αυτός ήταν πάντα ο στόχος και κάνει τη ζωή πιο εύκολη, καθώς δεν πρέπει να απαντάμε στις ίδιες ερωτήσεις. Απλά πρέπει να καταβάλουμε όλη την προσπάθεια στην αγωνιστική πλευρά τώρα.

Βοηθάει στην πίστη που έχει η ομάδα σ' εμένα κι εγώ σε αυτούς. Δεν αλλάζει κάτι από τη δουλειά μας και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων όλη την ώρα. Όμως, είναι πιο εύκολο, όταν όλοι γνωρίζουν τι θα γίνει την επόμενη χρονιά», ήταν τα λόγια του Φινλανδού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!