Ρόσμπεργκ: «Αποφασιστικός παράγοντας τα ελαστικά»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Αποφασιστικός παράγοντας τα ελαστικά»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι θα είναι αποφασιστικός παράγοντας τα ελαστικά στην Αυστρία και στάθηκε στις αλλαγές που έγιναν σε άσφαλτο και κερμπ.

Με αλλαγές παρουσίαστηκε φέτος το Σπίλμπεργκ της Αυστρίας σε άσφαλτο και κερμπ και σε αυτές στάθηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ στις δηλώσεις του.

Ο Γερμανός κυριάρχησε σε αμφότερες τις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών την Παρασκευή (1/7) και τόνισε ότι τα ελαστικά θα είναι αποφασιστικός παράγοντας για την εξέλιξη του Γκραν Πρι. «Υπάρχουν μερικές αλλαγές στην πίστα φέτος με τη νέα άσφαλτο και τα κερμπ. Από τη δική μου πλευρά, αυτές οι αλλαγές είναι αρκετά κουλ και παραμένει απολαυστική στην οδήγηση.

Η νέα άσφαλτος φαίνεται να ταιριάζει αρκετά καλά στο μονοθέσιό μας, ίσως καλύτερα από την παλιά, αλλά η χρήση των ελαστικών θα είναι ο αποφασιστικός παράγοντας αυτό το τριήμερο, καθώς είδαμε αρκετά μεγάλη φθορά κατά τη διάρκεια των στεγνών γύρων.

Στο βρεγμένο βρήκα καλή ισορροπία με το μονοθέσιο, οπότε σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά χαρούμενος με την πρώτη μας ημέρα», ήταν τα λόγια του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!