Ρικιάρντο: «Μεγάλα Αυστραλιανά αρχ...!»

Νίκος Τσιώκος
Ρικιάρντο: «Μεγάλα Αυστραλιανά αρχ...!»
Λόγο για μεγάλα Αυστραλιανά αρχ... έκανε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, όταν ρώτηθηκε πού οφείλεται η pole position!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ντάνιελ Ρικιάρντο κατέκτησε την pole position σε επίπεδο Formula1 και μάλιστα ήταν στο Μονακό. Ο Αυστραλός ήταν κατενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη και στις δηλώσεις του... πέταξε και ατάκα! Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε πού οφείλεται η pole, στον νέο κινητήρα ή στα μεγάλα Αυστραλιανά αρχ... και αυτός απάντησε το δεύτερο όντας χαμογελαστός!

«Μεγάλα Αυστραλιανά αρχ...!», είπε, χαρακτηριστικά, πριν αναφερθεί στην pole και στο προαίσθημα που είχε όταν πήγαινε στο Μόντε Κάρλο. «Θα κοιμηθώ πιο ήρεμος απόψε. Όλη η εβδομάδα είχε πολλή προσδοκία, πολύ ενθουσιασμό. Το Μονακό πάντα ήταν καλός αγώνας για μένα στις προηγούμενες κατηγορίες. Είναι καλή μέρα. Σίγουρα πρόκειται για μία ξεχωριστή θέση.

Στον ερχομό για εδώ ήξερα ότι θα είχαμε μία ευκαιρία και φαινόταν από την Πέμπτη. Στους τελευταίους αγώνες οδηγούσα καλά, αλλά δεν είχα το μάξιμουμ των ανταμειβών. Ήρθα εδώ με πολλή αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορούσα να είμαι σε αυτή τη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που το εκπλήρωσα αυτό. Το μονοθέσιο είναι καλό έχουμε καλό πακέτο και είναι ωραίο να παίρνεις το μέγιστο από αυτό», πρόσθεσε ο Αυστραλός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!