Το ατύχημα του Ρόσμπεργκ (vid)

Νίκος Τσιώκος
Το ατύχημα του Ρόσμπεργκ (vid)
Πρεμιέρα με ατύχημα για τον Νίκο Ρόσμπεργκ, που κατέληξε στον τοίχο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Αυστραλίας. «Κρίμα που έχασα το μονοθέσιο», είπε ο Γερμανός.

Με βροχή ξεκίνησε η φετινή σεζόν της Formula1 στην Αυστραλία. Στο Άλμπερτ Παρκ, τόσο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών όσο και στη δεύτερη, είχαμε αρκετή βροχή και δράση σε βρεγμένη πίστα.

Έτσι, είχαμε και ατύχημα, αυτό του Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην έβδομη στροφή και κατέληξε στον τοίχο για να προκαλέσει ζημιά στην μπροστινή αεροτομή του και στον μπροστινό αριστερό τροχό του. Κάτι που ήταν κρίμα, όπως δήλωσε ο πιλότος της Mercedes με το πέρας της διαδικασίας.

«Δεν ήταν καλή αρχή για μένα. Είχε πολλή βροχή, που το έκανε δύσκολο. Είναι κρίμα που έχασα το μονοθέσιο στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Απλά πάτησα λίγο περισσότερο το γκάζι στην έβδομη στροφή, έκανα τετακέ και χτύπησα στον τοίχο.

Η μπροστινή μου αεροτομή είχε αρκετή ζημιά, οπότε δυστυχώς τα παιδιά έχουν μερική έξτρα δουλειά να κάνουν σήμερα. Απολογούμαι σε αυτούς και τους ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά τους. Τώρα ανυπομονώ για τις κατατακτήριες και τον αγώνα για μία καλύτερη απόδοση», ανέφερε ο Ρόσμπεργκ, που θέλει να μη βρεθεί άλλη μία χρονιά πίσω από τον Χάμιλτον, αλλά να τον ξεπεράσει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!