Πρωτότυπα Mitsubishi στη Γενεύη

Gazzetta team
Πρωτότυπα Mitsubishi στη Γενεύη
Με τρία πρωτότυπα μοντέλα θα κάνει την εμφάνισή της η Mitsubishi στη έκθεση της Γενεύης, με στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Δύο ειδικές εκδόσεις των ASX και L200 καθώς και ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV με την ονομασία eX Concept θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ήπειρο η ιαπωνική Mitsubishi, κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαρτίου.

Τόσο το γνωστό μας ASX όσο και το εντελώς νέο ημιφορτηγό L200 που διατίθεται πλέον και στη χώρα μας, αποκτούν ακόμα πιο περιπετειώδη και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Βαμμένα σε ένα ειδικό γκρι χρώμα με λεπτομέρειες σε έντονο πορτοκαλί και μαύρες ζάντες ξεχωρίζουν οπτικά, ενώ φέρουν κάποια αξεσουάρ που ταιριάζουν στο δραστήριο lifestyle των Ευρωπαίων οδηγών. Το eX Concept που είδαμε στην περασμένη έκθεση του Τόκιο στο τέλος του 2015, είναι ένα συμπαγές και ενδιαφέρον αισθητικά SUV με αποκλειστικά ηλεκτρική κίνηση και αυτονομία που η Mitsubishi την καθορίζει στα 400 χιλιόμετρα.

Ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει ανάγκη μόνο από μελλοντικά ή πιθανά, αλλά από χειροπιαστά νέα μοντέλα, ειδικά στις κατηγορίες B και C, οι οποίες, παρά την άνθηση των SUV και των υβριδικών ή ηλεκτρικών οχημάτων στην ευρωπαϊκή αγορά, κατέχουν τη μερίδα του λέοντος των πωλήσεων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!